reklam
reklam

Sezen Aksu Sahneye Çıkarken Yere Düştü

Eklenme Tarihi: 19 Ağustos 2013, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 131864

Bodrum antik tiyatroda konser vermeye gelen Ünlü şarkıcı Sezen Aksu konsere çıkmasına dakikalar kala kulis çıkışında ayağı takılarak düştü. Binlerce hayranının önünde düşen minik serce daha sonra korumaları tarafında kucaklanarak arkaya götürüldü.

HAYRANLARINI KENDİSİ TESELLİ ETTİ

112 ekipleri tarafından ayakta tedavi gören ünlü sanatçı sol dirseğinden yaralandı. 10 dakika kuliste tedavi gören Sezen Aksu sahneye çıkarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Bu hareketi karşısında ise birçok hayranı Aksu'yu ayakta alkışladı. Hayranlarına korkulacak bir şey yok diyen Aksu "kulis çıkışı bir kaza geçirdi. Ama bir şeyim yok çok güzel bir gece olacak. Kolumda küçük bir yaralanma oldu ama önemli bir şey değil"dedi. Konsere 'gülümse' şarkısı ile başlayan Minik Serçe daha sonra sevilen şarkılarını seslendirmeye devam etti.

2 BİN KİŞİ İZLEDİ

Yaklaşık 2 saat süren konsere Ünlü şarkıcı Demet Akalı eşi Okan Kurt ile katılırken pop müziğinin önemli isimlerinde Mustafa Sandal eşi Emina Sandal ile konseri izledi. Konsere ünlü şarkıcı Zeynep Casalin ve Yeşilcam oyuncularından Salih Güney, cemiyet, sanat, spor camiasından bir çok isimde minik serce nin konserini izleyenler arasında yer aldı. Saatler öncesinde uzun kuyruklar oluşan konseri yaklaşık 2 bin kişi izledi. Unutulmaz bir gece yaşatan Aksu konser sonrası kulise giderek yarasını sardırdı.

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam