reklam
reklam

CHP ŞİŞLİ ADAYI KESKİN İYİ PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Eklenme Tarihi: 2 Mart 2019, Cumartesi - 11:25   Okunma Sayısı: 143034
CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin Fulya Mahallesi’ni gezdi, esnaf ve vatandaşın nabzını tuttu. Keskin Millet İttifakı’nda yer alan İyi Parti’nin Şişli İlçe Örgütüne de ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, bugün Fulya Mahallesi’ndeydi. Mahalle girişinde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Keskin, vatandaşların sorunlarını dinledi. Küçük bir Şişlili Keskin’e Türk bayraklı ve Atatürk desenli bir kravat hediye etti. Hediyeyle duygulanan Keskin, çocuklar için park ve oyun alanı sözü verdi. Daha sonra sokakta gördüğü bir boyacının yanına giderek ayakkabısını boyatan Keskin; “Yağmur çamur demeden sokakta çalışıyorsunuz. Sizlere daha yaşanılası alanlarda çalışma imkânı sağlayacağım” dedi.

Fulya Mahallesi Muhtarlığını da ziyaret eden Keskin; “Muhtarlıklar bizim için çok önemli. Ortak paydadayız. Daha iyi bir Şişli için ne yapabiliriz bunun için çalışacağız” dedi.

Gezisine esnaf ve mahalleliyi ziyaret ederek devam eden Keskin, simitçisinden bakkalına kadar Fulyalı vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

CHP ŞİŞLİ ADAYI KESKİN İYİ PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin, seçim gezisi kapsamında İyi Parti Şişli İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Keskin’i burada İyi Parti Şişli İlçe Başkanı Ahmet Ünal ve beraberindeki partililer karşıladı. Genel olarak seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren Keskin, son dönemdeki seçim kampanyaları hakkında da bilgi verdi. Herkesin oyuna talip olduğunu belirten Keskin; “Herkesin oyunu istiyoruz. Başkan olarak seçildiğim zaman vatandaşın beni aramasına gerek kalmayacak. Belediyede her iş en fazla bir gün içerisinde hallolacak. Belediyenin içine kapanan bir Belediye Başkanı olmayacağım” dedi.

Kaynak: SONAN GAZETESİ
Editör: SONAN GAZETESİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam