reklam
reklam

Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin Taksici Esnafının Sorunlarını Dinledi

Eklenme Tarihi: 28 Şubat 2019, Perşembe - 11:34   Okunma Sayısı: 192645
31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala AK Parti Pendik Belediye Başkan adayı Ahmet Cin seçim çalışma temposunu daha da artırdı. Gittiği her yerde  vatandaştan yoğun ilgi gören Cin, Pendik’teki sivil toplum kuruluşların ziyaret ederek onlarla Pendik’in geleceği hakkında fikir alış verişinde bulunuyor. AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin ve AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil  bu kapsamda Pazar günü taksici esnafıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

İSTANBUL

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin “Pendik’te hizmetlerimiz 1994 yılından beri devam ediyor, bu hizmetlerimiz sizlerin desteğiyle devam edecektir.”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, Pendik’te nelerin eksik olduğunu bildiklerini ifade ederek buna göre projeler ürettiklerini, Pendik’in ulaşım noktasında Türkiye’nin onuncu büyük ilçesi olduğunu söyledi.

AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Pendik’in gelecek 50 yılını planlayarak ortaklaşa bir proje ürettiklerini ifade eden Ahmet Cin; AK Parti ve Cumhur ittifakı olarak hedeflenen oy oranının %61 oy olduğunu belirterek’’31 Mart’ta inşallah bu oy oranını yakalarız’’dedi. Ahmet Cin  Pendik’te hizmetlerimiz 1994 yılından beri devam ediyor, bu hizmetlerimiz sizlerin desteğiyle devam edecektir. 31 Martta seçimlerinden ne kadar güçlü olursak imkanlarımız daha çok artar, bunun için gönül belediyeciliği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz diye konuştu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: MURAT YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam