reklam
reklam

Bizet’in efsane operası: Carmen

Eklenme Tarihi: 30 Ocak 2019, Çarşamba - 11:37   Okunma Sayısı: 198337
Birbirinden ünlü opera ve sanatçıları ağırlayan New York Metropolitan Operası, Carmen ile Akmerkez CinemaPink’te İstanbullu sanatseverlerle buluşuyor. Carmen, 2 Şubat Cumartesi akşamı canlı yayınla saat 20.55’te izleyiciyi büyüleyecek.

İSTANBUL

Mozart, Verdi gibi dünyaca ünlü sanatçıların ölümsüz eserlerini sahneye taşıyan Metropolitan Operası, Georges Bizet’in ünlü bestesi Carmen ile seyirci karşısına çıkacak. Fransız yazar Prosper Merimee‘nin hikayesinden uyarlanan dünyaca ünlü opera, 2 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.55’te Akmerkez CinemaPink’te izleyici karşısına çıkıyor.

Henri Meilhac ve Ludovic Halevy tarafından librettosu yazılan ünlü eser, İspanya’da yaşanan bir aşk öyküsünü konu alıyor. Dört perdelik opera, Don Jose adlı bir muhafız çavuşunun Carmen adında bir çingene kızına olan ihtiraslı aşkını ve bu aşkın cinayetle biten sonunu anlatıyor.

Yoğun ilgi gören Carmen Operası’nı canlı yayınla izlemek isteyenler için bilet fiyatı 100 TL.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZEHRA EVCİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam