reklam
reklam

Umut Treni Ailesi Geleneksel Dayanışma Kahvaltısında Buluştu

Eklenme Tarihi: 28 Kasım 2018, Çarşamba - 10:23   Okunma Sayısı: 164039
Yardım organizasyonlarıyla gece gündüz demeden tüm imkanlarını insanlara adayarak yeni yardım çalışmalarına kaldığı yerden devam eden Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ailesi artık geleneksel hale gelen dayanışma kahvaltısını düzenledi.

İSTANBUL

Maltepe/ Wonderland Tesislerinde yapılan kahvaltıda Türkiye’nin bir çok ilinden katılan gönüllüler 450 vatandaşlarla bir arada kahvaltı yaptı. Kahvaltıya Muhtarlar, siyasi parti ve STK temsilcileri, CHP Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Hikmet Karakuş,CHP eski Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, CHP Maltepe  eski Kadın Kolları Başkanı Hatice Yazıcıoğlu, 25. Ve 26 Dönem  AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı  Hacer Aktürk, 27. Dönem İYİ Parti  İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Murat Ağırel,1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Türk-Alman Anneler Derneği Başkanı Necmiye Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri  Sancaktepe  Belediyesi  Meclis Üyesi Rukiye Göksuoğlu Yıldırım ile Sancaktepe  Belediyesi  engelli sorumluları, yazar Refet Özkan, ressam Cengiz Kucukokur ile çok sayıda davetli katıldı.

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Burhanettin Güler: ”Yoksulluğun her geçen gün arttığı günümüzde insanlara sahip çıkmak, imkanlarımızı paylaşmak biz insanların en büyük görevi olarak karşımıza çıkıyor. Bizler dernek olarak insani duyguları yüksek gönüllü dostlarımızın destekleriyle bu insanlara her konuda ulaşmaya çalışıyoruz.”

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel başkanı Burhanettin Güler, kahvaltının açışında  yaptığı konuşmada  ise derneğin her gecen gün gönüllüler sayesinde  daha  fazla kimseye ulaştığına dikkat çekerek ; “Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Geleneksel  kahvaltımızda yüzlerce vatandaşlarımızla bağışçılarımız sayesinde kahvaltımızda ağırlıyoruz.  Bu gün bizim için aynı zamanda özel bir gün. Almanya da ki ve Türkiye de ki gönüllülerimize candan teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz kahvaltımızda, dayanışmanın, paylaşmanın en güzel örneğini veriyoruz. Değerli gönüllülerimizle yan yana gelme imkanı buluyoruz. Çalışmalarımız her konuda devam ediyor. Yoksulluğun her geçen gün arttığı günümüzde insanlara sahip çıkmak, imkanlarımızı paylaşmak biz insanların en büyük görevi olarak karşımıza çıkıyor. Bizler dernek olarak insani duyguları yüksek gönüllü dostlarımızın destekleriyle bu insanlara her konuda ulaşmaya çalışıyoruz. Karşılıksız paylaşmanın en güzel örneğini veriyoruz. Giyeceklerimizi, yiyeceklerimizi imkanlarımız oranında paylaşmaya çalışıyoruz. Bu güne kadar binlerce tekerlekli sandalye dağıtımı yaptık, binlerce öğrenciye kırtasiye, bot, mont, çanta dağıtımı yaptık. Açtığımız kampanya ile okullarda kütüphaneler açtık. çocuklar için oyun salonları açtık. Yüzlerce aileye gıda yardımlarımız devam ediyor. Bu çalışmalarda bize güvenen ve destek olan tüm gönüllülere teşekkür ediyorum. Dernek olarak her türlü yardım çalışmalarımız siz değerli gönüllü arkadaşlar sayesinde artarak devam edecektir.” Diye konuştu.

Katılımcılara desteklerinden dolayı  ise plaketler takdim edildi.

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’yle İrtibata Geçmek Oldukça Kolay

Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gece gündüz demeden tüm imkanlarını insanlara adayarak yeni yardım çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Umut Treni Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne  yardımda bulmak isteyen ya da gönüllü olmak isteyenler  derneğe ait  05354227120  veya 02163054245 telefon numaralarını arayabilirler;  ya da derneğin Facebook adresi olan https://www.facebook.com/UmutTreniDernegi/ sayfasında daha detaylı bilgilere ulaşabilirler.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam