reklam
reklam

Beykoz 1908 yeni stadı için gün sayıyor

Eklenme Tarihi: 11 Kasım 2018, Pazar - 00:43   Okunma Sayısı: 308665
Beykoz 1908 yeni stadı için gün sayıyor

Süper Amatör Lig’in köklü takımlarından olan Beykoz1908 takımı yeni mabedine kavuşmak için gün sayıyor. Modern Stadyumun tüm özelliklerini barındıran Stadyumun zemini oynamaya elverişli hale geldi.

Yeni stadın açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması planlanıyor

Çevre düzenlemelerinde son rötuşlara gelindi.Gerek saha zemini gerekse tüm yapısı ile yakın zamanda Beykoz'lu sporseverlerle buluşacak olan stadyumun açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın açması planlanıyor.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Beykoz1908 Kulüp Başkanı Zeki Aksu stat için teftişteydi

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan incelemelerde Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Kurmaylarının yanı sıra Beykoz1908 Kulüp Başkanı Zeki Aksu'da hazır bulundu.

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ve Kulüp Başkanı Zeki Aksu'nun sık sık fikir alışverişlerinde bulundukları öğrenildi.

Yakın zamanda stadyumun hayata geçmesi için çok önemli istişarelerin ardından çalışmalar tüm hızıyla devam etmekte. Beykozlu taraftarlarda bir an önce stadyuma kavuşup BAL Ligine yükselmek için müsabakalarını yeni mabetlerinde oynamak istediklerini belirttiler.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam