reklam
reklam

HAYAT SU, DARÜŞŞAFAKA TEKFEN BASKETBOL TAKIMI’NIN YANINDA

Eklenme Tarihi: 8 Kasım 2018, Perşembe - 12:31   Okunma Sayısı: 176131
Hayat Su, Türk basketbolunun köklü kulüplerinden Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı’nın 2018-2019 sezonu boyunca “içme suyu” sponsorluğunu üstlendi. Hayat Su Genel Müdürü Gamze Çuhadaroğlu, gerçekleştirdikleri bu işbirliğiyle spor yaparken kaybedilen suyun ve minerallerin geri kazanılması için su içmenin önemine dikkat çekmeyi hedeflediklerini belirtti. Darüşşafaka Spor Kulübü Başkanı Ümit Başkırt ise “ spora değer veren bir markayı yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliğiyle daha güçlüyüz.” dedi.

“Su Hayattır” felsefesiyle 34 yıldır sektörünün öncü markası olan Hayat Su, “Sporun Her Anında Hayat Su Yanında” vizyonuyla sürdürdüğü iş birliği ağını genişletiyor. İnsanları spor yaparken de su tüketimine teşvik etmeyi ve bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlayan Hayat Su; bu kapsamda, Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı’nın “içme suyu” sponsorluğunu üstlendi. Hayat Su, fair play’e dayalı spor anlayışıyla Türkiye ve Avrupa basketbol liglerinde başarılar kazanan, sporda fırsat eşitliği misyonu ile ülke çapında amatör sporculara kendilerini geliştirme olanağı sağlayan Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı’na 2018-2019 sezonu boyunca “içme suyu” sponsoru olarak destek verecek.

“Spor yaparken su içmenin önemine dikkat çekmek istiyoruz”

 Hayat Su Genel Müdürü Gamze Çuhadaroğlu, “Su Hayattır” felsefesiyle su tüketimi konusunda farkındalık yaratmak ve sağlıklı su tüketimini teşvik etmek misyonuyla faaliyet gösterdiklerini dile getirerek, “Hayat Su olarak yenilenen marka kimliğimiz ile su içmenin önemine daha çok vurgu yaparak tüketicilerimize yeni başlangıçlar için ilham veriyoruz. ‘Yeni bir hayat yine seninle başlar’ diyerek sağlıklı yaşama dair tüm motivasyonlarımız için ufak adımların ve en başta su içmenin önemini vurguluyoruz. Bu söylemimizi de gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ve iş birliklerimizle destekliyor, tıpkı su gibi hayatın her anında tüketicilerimizin yanında olmaya çalışıyoruz. Bu bakış açısıyla gerçekleştirdiğimiz Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı birlikteliğinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu sayede hayatın her alanında olduğu gibi spor yaparken de kaybedilen suyun ve minerallerin geri kazanılması için yeterli miktarda su içilmesinin önemine dikkat çekeceğiz. Ayrıca Türkiye’nin köklü markalarından biri olarak ülkemizde sporu desteklemenin gururunu taşıyoruz” dedi.

 Darüşşafaka Spor Kulübü Başkanı Ümit Başkırt, “Turkish Airlines Euroleague’de mücadele verdiğimiz bu sezon Hayat Su gibi özellikle sektörde güçlü ve spora değer veren bir markayı yanımızda görmekten dolayı mutluyuz. Bu yıl yola ‘Birlikte Güçlüyüz’ diyerek çıktık. Destekçilerimiz sayesinde de her geçen gün biraz daha güçleniyoruz ve özgüvenimiz artıyor. Herkes için güzel bir sezon olmasını diliyoruz” dedi.

 Sporun her anında Hayat Su yanında

“Sporun her anında Hayat Su yanında” vizyonuyla birçok spor aktivitesine katılım sağlayan Hayat Su, bu kapsamda geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Ironman Türkiye’nin resmi su sponsoru oldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında gerçekleşen Sweafest’e de su sponsoru olarak katılan marka, festivalde katılımcılara su şişeleriyle egzersiz yaptırarak bir ilke imza attı.

Hayat Su, 2018’de ayrıca Türkiye’nin dört bir yanından sağlıklı yaşam tutkunlarını bir araya getiren ve 3 günlük spor festivali olarak gerçekleştirilen RunAnatolia etkinliğinde de sponsorlar arasındaydı. 2017 yılını yoğun işbirlikleriyle değerlendiren marka; Çocuk Maratonu, Puma Ignite, Ironman, Turkcell Gelibolu, TÜBAD Turnuvası ve Run of Legends organizasyonlarında su sponsoru olarak yarışmacıların yanındaydı.

 DANONE HAYAT HAKKINDA:

Mümkün olan en fazla sayıda insanın sağlığına katkıda bulunma misyonu ile faaliyet gösteren Danone, doğumdan yaşlılığa kadar hayatın her aşamasında beslenme ve sağlığı aynı çatı altında buluşturmaktadır. Danone, dünya sağlıklı gıda pazarındaki lider pozisyonunu Sütlü Ürünler, Anne Bebek Beslenmesi, Su ve Medikal Beslenme ana iş kollarında sürdürmektedir.

 Türkiye’de 1984 yılından bu yana faaliyet göstermekte olan Hayat Su, ambalajlı su sektörünün en köklü firmalarından biridir. Misyonu su tüketimi konusunda farkındalık yaratmak ve sağlıklı su tüketimine teşvik etmek olan Hayat Su, ilk doğal mineralli su üretimini 1984 yılında, ilk Akmina Doğal Maden Suyu üretimini ise 1999 yılında gerçekleştirmiştir. 2000 yılında damacana pazarına giren Hayat, 2003 yılında aromalı doğal maden suyu üretimine başlayarak ürün gamını genişletmiştir. Ambalajlı su sektörünün en yenilikçi markası olan Hayat Su, Disney karakterli çocuklara özel ambalajlı ilk suyu ve Türkiye’nin bebeklere özel ambalajlı ilk ve tek suyu ile çocuk kategorisinin de yaratıcısı ve lideridir. Lideri olduğu bu kategoride portföyüne en çok sevilen film karakterlerinden oluşan Maskot ürünlerini de ekleyen Hayat Su, çocuklarda sağlıklı su tüketimini teşvik etmeye devam etmektedir. Yerli üretime odaklanarak tedarik stratejisini bu zemin üzerine kurmuş olan Hayat Su; Adana, Sakarya ve Bolu’daki toplam 3 fabrikası ile faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.

*Danone Su, Türkiye'de çeşitli iştirakleriyle yaklaşık 2000 kişilik istihdamı ve 8 fabrikasıyla faaliyet göstermektedir.

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam