reklam
reklam

Galeria Mavist’tan Yüzleşme Sergisi

Eklenme Tarihi: 2 Kasım 2018, Cuma - 09:37   Okunma Sayısı: 160059
Kadıköy’ün seçkin sanat galerilerinden Galeria Mavist, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen Yüzleşme  adlı özel bir  karma sergiye ev sahipliği yapıyor.

İstanbul ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden ve yurt dışından 100 sanatçının katılımı ile gerçekleşen sergide 120 adet çeşitli disiplinlerde çalışılmış eser yer almakta. Küratörlüğünü Fatma Taşcı‘nın üstlendiği sergi, 16 Kasım 2018 tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık.

Galeria Mavist’in aynı zamanda kurucusu olan ressam Sevinç Lüleci bize  Yüzleşme sergisi hakkında şu bilgileri paylaştı.

“Sergimiz, Cumhuriyetimizin 95.Yılında  Cumhuriyet Coşkumuzu ve sanatçılarımızın  kültürel bir buluşmasını temsil ediyor. Galeria Mavist’i bilen ve tanıyan bir çok ressamı bu özel sergiyle tek çatı altında toplayıp; onları da bir anlamda yüzleştiriyoruz. "Cumhuriyet Bayramı 100 Eser 100 Sanatçı Yüzleşme" temalı karma resim sergimiz; bir anlamda da “Cumhuriyet Resim Tarihimize”  de ışık tutuyor ve son dönem ressamlarımızı da tanıtma olanağı elde ediyoruz. Küratörümüz Fatma Taşcı başta olmak üzere katılan  tüm sanatçılarımıza özel bir teşekkürü iletirken Cumhuriyetimizin 95.Yılını kutluyor; ve Ulu Önder Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygıyla ve rahmetle anıyorum.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam