reklam
reklam

BAL Ligi 24hafta

ÖZEL HABER

CUMHURİYET ŞİŞLİ’DE COŞKUYLA KUTLANDI

Eklenme Tarihi: 30 Ekim 2018, Salı - 10:43   Okunma Sayısı: 148886
Cumhuriyetin 95. Yılı Şişli’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği kutlamalar müzik dinletileri ve dans gösterileri ile başladı, Cumhuriyet yürüyüşü ile devam etti. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün ev sahipliğinde yapılan kutlamalarda, Edis Görgülü sahneye çıktı.

Şişli BelediyesiCumhuriyet Bayramı coşkusunu düzenlediği özel etkinliklerle Şişli sokaklarına taşıdı.

 

95. yıl kutlamalarının buluşma noktası Şişli Uğur Mumcu Anıtı önü oldu. 27 Ekim Cumartesi günü müzik grupları ve halk oyunları ekiplerinin performanslarıyla başlayan program 29 Ekim’de de aynı coşkuyla devam etti.

 

Gezici bando ekibi gün boyu Şişli sokaklarında dolaşarak, Cumhuriyet coşkusunu Şişli sokaklarına taşıdı. Harbiye Uğur Mumcu anıtı önünde toplanarak birbirinden renkli grupların müzik ve dans performansları ile keyifli vakit geçiren vatandaşlar, saat 19.00’da Cumhuriyet Yürüyüşü’ne başladı. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü önderliğinde yapılan yürüyüşe, DJ Selim Yeğin de performansıyla eşlik etti.

 

Cumhuriyet coşkusu, Cevahir AVM önünde yapılan kutlamalarda zirveye çıktı. Burada halka seslenen Şişli Belediye Başkanı H. Hayri İnönü, vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, cumhuriyet ruhu ve değerlerine sahip çıkmaktan vazgeçmeyeceklerini belirtti.

DJ Hüseyin Karadayı’nın sahnesiyle devam eden kutlamada şarkıcı Edis Görgülü de İstanbullulara unutulmaz bir performans sundu.

Kaynak: SON-AN GAZETESİ
Editör: SON-AN GAZETESİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam