reklam
reklam

Yüzlerce Pedal Diyabete Karşı Çevrilecek

Eklenme Tarihi: 19 Ekim 2018, Cuma - 11:41   Okunma Sayısı: 139388
Medicana Kadıköy Hastanesi’nin Kadıköy Belediyesi iş birliğiyle düzenlediği “Sağlığın için Harekete Geç” projesi, Diyabete Karşı Pedal Çevir etkinliği ile devam ediyor. 20 Ekim’de İstanbullular bu kez, çağımızın en yaygın hastalıklarından diyabete dikkat çekmek için pedal çevirecek.

Medicana Sağlık Grubu’nun, “Sağlığın için Harekete Geç” projesi kapsamında düzenlediği Diyabete Karşı Pedal Çevir etkinliği, 20 Ekim Cumartesi günü Kadıköy’de gerçekleştirilecek. Herkesin katılımına açık ve ücretsiz etkinlikte katılımcılar, Bisikletliler Derneği’nin önderliğinde pedal çevirecek.

 

Türkiye’de ve dünyada görülme sıklığı her geçen gün artan diyabetle ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlik, saat 14.00’de Medicana Kadıköy Hastanesi’nde başlayacak. Uzman doktorların eşlik edeceği “Diyabetle Yaşam” başlıklı bilgilendirme toplantısının ardından katılımcılara, şeker ölçümü yapılacak. Etkinlik, saat 15.00’te Bisikletliler Derneği’nin öncülük edeceği bisiklet sürüşü ile devam edecek. Hastanenin önünden start alacak bisiklet yolculuğu Kalamış, Feneryolu, Bağdat Caddesi, Kızıltoprak güzergahı takip edilerek yeniden Medicana Kadıköy Hastanesi önünde tamamlanacak.

 

Medicana Kadıköy Hastanesi’nin önderliğinde gerçekleştirilecek Diyabete Karşı Pedal Çevir etkinliği;  Kadıköy Belediyesi, Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Federasyonu, Grena Güzellik Merkezi ve Gano Organik Kahve işbirliğiyle hayata geçirilecek.

Kaynak: SON-AN GAZETESİ
Editör: SON-AN GAZETESİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam