reklam
reklam

Çocuklar Trump Art Gallery’de ‘Picasso’ olacak!

Eklenme Tarihi: 16 Ekim 2018, Salı - 12:49   Okunma Sayısı: 132995
Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery’de çocuklar, 20 Ekim Cumartesi günü ünlü ressam Gamze Lim’le “Benim Picasso’m” atölyesine katılacak. Çocuklar atölyede modern resmin en büyük temsilcilerinden Pablo Picasso’yu yorumlayacak.

İSTANBUL

Trump Alışveriş Merkezi’nin sergi alanı Trump Art Gallery’de ‘Kırmızı Yansımalar’ adlı resim sergisi devam eden sanatçı Gamze Lim, sergi kapsamında çocuklarla da çok özel bir resim atölyesi gerçekleştirecek. Atölyenin çıkış noktası sanat tarihine adını altın harflerle kazıyan Pablo Picasso olacak. 7-12 yaş arasındaki çocukların katılabileceği Benim Picasso’m resim atölyesi, 20 Ekim Cumartesi günü 15.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Çocuklar atölyede pastel boyalarla çalışacak ve kendi özgür renk & desen seçimleriyle Picasso’yu yorumlayacak. Hayatı boyunca üretmiş, resmin yanı sıra heykel, baskı, seramik gibi alanlarda da başarılı çalışmalar ortaya çıkarmış yüzyılın en üretken ressamı Picasso’dan yola çıkılacak atölyede çocuklar kendi Picasso yorumlarını kağıda aktaracaklar. Gamze Lim aynı zamanda ünlü ressam Pablo Picasso hakkında hem çocuklara bilgi aktaracak hem de çocukların hayal dünyasını geliştirmeleri konusunda yardımcı olacak.

Ücretsiz olarak gerçekleşecek atölyeye kayıt ve ayrıntılı bilgi için: 0212 348 78 67

Kaynak: HABER BÜLTENİ
Editör: HABER BÜLTENİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam