reklam
reklam

​Kartal’da Kadınlarımıza Yönelik Ücretsiz Psikolojik Destek Grubu Kayıtları Başladı

Eklenme Tarihi: 23 Eylül 2018, Pazar - 11:00   Okunma Sayısı: 149063

Kartal Kadın Danışma Merkezi ile İstanbul Şehir Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programı işbirliğini bu yılda sürdürüyor

Psikolojik destek çalışmalarını daha geniş kesimlere ulaştırabilmek için mevcut kadrosu dışında çeşitli kurumlar ve gönüllü psikologlarla işbirliği yapan Kadın Danışma Merkezi, bu kapsamda İstanbul Şehir Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programı ile geçtiğimiz yıl başlattığı işbirliğini bu yıl da devam ettirerek “Psikolojik Destek Grubu” çalışmasına imza atacak.

Kartallı kadınlara yönelik başlatılacak olan çalışmayla; yorgunluk, kaygı, stresle başa çıkamama, öfke kontrolünü sağlayamama gibi sorunlara odaklanılmakta. 10 haftalık bir psikolojik destek eğitim programı olarak planlanan çalışmayla kadınların; gündelik yaşantılarında sıkça karşılaştıkları sorunlarla daha kolay başa çıkma becerisi kazanmaları sağlanacak.

İletişim becerileri, öfke kontrolü, duygu düzenlemesi, kaygıyla ve kriz durumlarıyla baş etme, farkındalık becerileri gibi konuların ele alınacağı eğitimler; haftada bir gün, 2 saatlik oturumlar (toplam 20 saat) halinde gerçekleştirilecek. Ücretsiz olarak kadınlara yönelik olarak gerçekleştirilecek programa katılım 15 kişi ile sınırlı olacak.

Eğitimler Ekimde başlayacak

Ekim ayında başlayacak olan çalışmanın yer ve saat bilgileri, kayıt işlemi gerçekleştirildikten sonra tarafınıza bildirilecek. Ayrıntı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenlerin 0216 280 64 63 numaralı telefondan Kadın Danışma Merkezi ile iletişime geçmeleri yeterli.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZEHRA EVCİL

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam