reklam
reklam

Bafraspor’da Başkan Değişimi Yaşandı

Eklenme Tarihi: 15 Ağustos 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 158235

Samsunluları İstanbul'da temsil eden  en önemli futbol kulübü olan İstanbul Bafraspor'da sürpriz bir görev değişimi yaşandı. İstanbul Bafraspor'da başkanlık görevini yürüten Fatih Demir işlerinin yoğunluğu sebebi ile yönetim kurulundan affını isteyerek istifasını verdi. Fatih Demir'in istifası sonrasında ise  yerine Asbaşkan Naci Parlak, başkanlığa oy birliği ile atandı.

İstanbul Bafraspor BAL Ligi biletini son dakikada kaçırmıştı 

İstanbul Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon Başkan Fatih Demir'le birlikte oldukça başarılı bir sezon geçirdikten sonra Bölgesel Amatör Lig'e (BAL)  yükselme maçlarına katılan ve son haftada oynadığı maçla BAL Ligi biletini kaybeden İstanbul Bafraspor camiası kaçan fırsata epey üzülmüş,  İstanbul Bafraspor yönetimi de değişim sinyali vermişti.   

Eski Başkan Fatih Demir işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlıktan istifa etti. Bu gelişmenin ardından Yönetim Kurulu  toplandı ve alınan karar gereğince ;Asbaşkan Naci Parlak, İstanbul Bafraspor'un başkanlığına oy birliği ile getirildi. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ORÇUN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam