reklam
reklam

TFF 3.Kadınlar Ligi temsilcilerinden Esenyurt Kartalspor’da yeni teknik direktör Tamer Düzcü oldu

Eklenme Tarihi: 10 Ağustos 2018, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 411926

TFF 3.Kadınlar Liginde mücadele eden Esenyurt Kartalspor Kadınlar Futbol Takımın başına tecrübeli bir isim olan Tamer Düzcü getirildi.  Düzcü; daha önce de pek çok kulüpte antrenörlük yapmış ve başarılı işlere imza atmıştı.  Teknik direktör Tamer Düzcü ve ekibiyle Esenyurt Kartalspor Kadınlar Futbol Takımının bu sezonki kadrosu basına tanıtıldı. 

Esenyurt Kartalspor Kadınlar Futbol Takımın Teknik Direktörü Tamer Düzcü “Elimizdeki kadronun maksimum kapasitesini müsabakalara yansıtacak bir ekip oluşturmak ilk hedefimiz”.

Teknik Direktör Tamer Düzcü  basın  mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulunarak şunları söyledi “ Çok özel ve değerli bir camiada görev almaktan son derece mutluyum. Elimizdeki kadronun maksimum kapasitesini müsabakalara yansıtacak bir ekip oluşturmak ilk hedefimiz. Taraftarlarımız ve camiamız merak etmesin. Onları gururlandıracak ve keyifle müsabakaları seyredecekleri bir takım yaratmak istiyoruz ve bunu başaracağız.” 

Bizlerde kadınlar futbolunda mücadele eden Esenyurt Kartalspor’lu kızlarımıza ve teknik ekiplerine başarı dileklerimizi iletiyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ORÇUN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam