reklam
reklam

Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor Kulubü yeni sezon için topbaşı yaptı

Eklenme Tarihi: 1 Ağustos 2018, Çarşamba - 09:00   Okunma Sayısı: 166015

İstanbul

İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele eden ve 1966 senesinde kurulan Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor Kulubü Futbol Takımı kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını yapmak için geçtiğimiz günlerde topbaşı yaptı. Biz de bu arada gazetemiz olarak Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor’a başarı dileklerimizi gönderiyoruz. 

Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor ‘un Başkanı Mevlüt Özdek: “Bu sezonki en büyük hedefimiz İstanbul 1.Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlamak.”

Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor ‘un teknik direktörü Ali Asker Kılıç ve antrenörü Behçet Yeni önderliğinde yeni sezona merhaba diyen Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor  2018-2019 sezonuna  da şampiyonluk parolasıyla girdi. Kırımızı-beyazlı yöneticiler ve futbolcuların kısaca tanışmasının ardından teknik ekip ve futbolculara kısa bir konuşma yapan Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor ‘un başkanı Mevlüt Özdek de , bu yılki en büyük hedeflerinin İstanbul 1.Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi.

Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor ‘un Basın Sözcüsü Serdar Bal : “Çok kaliteli bir teknik ekibimiz var. İşlerini çok seviyorlar. Teknik ekibimize de oyuncularımıza da güveniyoruz.”

Takım olarak iyi durumda olduklarını belirten kulübün basın sözcüsü Serdar Bal ise açılışı takip eden basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise takımın önümüzdeki sezon da daha iyi yere geleceğine olan inançlarının tam olduğunu söyleyerek  , "Çok kaliteli bir teknik ekibimiz var. İşlerini çok seviyorlar. Geçen yıl yaşadığımız bazı şanssızlıklar oldu, bu yıl daha dikkatli olacağız. Çok çalışmamız gerekiyor, onun için yeni sezonun startını verdik. Teknik ekibimize de oyuncularımıza da güveniyoruz. Tek hedefimiz var 1.Amatör Lig'de şampiyon olarak Süper Amatör Lig'e çıkmak. Bunun için teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyor, onlara başarılar diliyorum."  diye konuştu.  

Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor ‘un teknik direktörü Ali Asker Kılıç. “ İki hafta boyunca dayanıklılığımızı ve fizik gücümüzü artırıcı çalışmalar yapacağız. Hedefimiz;  Söğütlüçeşme halkının hayallerini gerçekleştirmek. “

Yeni sezonun Söğütlüçeşmespor camiası için hayırlı olmasını dileyen Küçükçekmece Söğütlüçeşmespor ‘un teknik direktörü Ali Asker Kılıç da şunları söyledi ; ”22 Temmuz itibariyle çalışmalarımıza Söğütlüçeşmespor tesislerinde başladık. İki hafta boyunca dayanıklılığımızı ve fizik gücümüzü artırıcı çalışmalar yapacağız. Daha sonra hazırlık maçları oynamayı düşünüyoruz. Şu an için 30 kişi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” 

Teknik direktör Ali Asker Kılıç  son olarak da  futbolcularla kısa bir toplantı yaparak sezonun hayırlı olmasını diledi. Kılıç, Söğütlüçeşme halkının hayallerinin olduğunu ve sezon sonu hedefe ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine olan inancını dile getirerek çalışmalara başladı.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam