reklam
reklam

MOPAK ile çocuklar yaz tatilinde çok eğlenecek

Eklenme Tarihi: 31 Temmuz 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 140172

İSTANBUL

Yaz tatili, çocuklar için eğlence ve oyun anlamına geliyor. MOPAK, Masaüstü serisiyle yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirmek isteyen çocukları yalnız bırakmıyor. Masaüstü’nün eğlenceli ürünleriyle yazın keyfi sonuna kadar yaşanıyor.

Tatil denildiğinde çocukların aklına ilk olarak eğlencegeliyor. Boyamayı keyfe dönüştüren Masaüstü ürünleri, çocukların hayal gücünü beslerken eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor. Masaüstü’nün rengarenkboyaları ile yazın keyfi ikiye katlanıyor!

Masaüstü’nün Fırıl Fırıl serisinde yer alan mum boya, çevir aç mekanizması ve rahat kullanımıyla çocuklara büyük kolaylık sağlıyor. Kağıt ve karton yüzeylerinde etkili, canlı ve parlak 12 renkten oluşan Fırıl Fırıl mum boya, çocuklar için hiçbir zararlı madde içermiyor. Lunapark serisinde yer alan pastel boyalar, yaz tatili boyunca minikleri renklerin dünyasında eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Geniş bir renk skalasına sahip pastel boyalar ile çocuklar, tatil günlerinde özgürce hayallerini çiziyor.  Lunapark serisinde yer alan 12’li Jumbo kuru boyalar kalitesiyle tam not alıyor. Canlı ve parlak tonlarıyla dikkat çeken kuru boyalar, miniklere gerçek bir resim deneyimi sunuyor. Hokus Pokus silinebilir keçeli kalemler ise yumuşak yazım kolaylığı, uzun ömürlü kullanımı ve çocuklar için güvenli oluşuyla aileler tarafından tercih ediliyor. Çocukların ve gençlerin sabırsızlıkla beklediği yaz tatilinde Masaüstü’nün birbirinden canlı renkleri ile boyama yapmak çok daha keyifli olacak. Çocuklar kadar yetişkinlerin de eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan Masaüstü ürünleri ile aileler birlikte zaman geçirecek.

Mopak hakkında: 

Mopak Kağıt – Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş, 1926 yılından bu yana matbaa ve kağıt sektöründeki faaliyetlerini sürdürmektedir. 90 yılı aşkın tarihiyle kağıt endüstrisi sektörüne ilkleri kazandırmayı amaç edinen Mopak, ileri teknolojisi ve global vizyonu ile Ortadoğu ve Balkanlar’ın kağıt ve karton üreticisi olmayı başarmıştır. Türk Kağıt ve Karton Sektörü’nün önde gelen firmalarından Mopak, 36 ülkeye yaptığı ihracat ve toplam 3 dev entegre tesisi ve şirketiyle üretimine devam etmektedir. Ürünleri arasında fotokopi kağıdı, ofis kağıdı, karton ve defter bulunan Mopak, kağıtta 18 gramdan 500 grama uzanan ürün çeşitliliği, mukavva, karton, selüloz, sigara ve filtre uç kağıdı alanlarında dev üretim hacmine sahiptir. Mopak, atık kağıt geri kazanımı gerçekleştiren 3.000 ton kapasiteli Toplama Ayırma tesisinde kağıtların toplanması, ayıklanması ve geri dönüşümünü sağlamaktadır.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam