reklam
reklam

Ümraniye’de Çocuklarımıza Yönelik Sünnet Şöleni Coşkulu Biçimde Gerçekleşti

Eklenme Tarihi: 28 Temmuz 2018, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 153068

İSTANBUL

2004'ten beri Ümraniye’de yaklaşık 25 bin çocuğu sünnet ettiren Ümraniye Belediyesi bu yıl da 1.215 Ümraniyeli çocuğu sünnet ettirdi ve 15. Geleneksel Sünnet Şölenini gerçekleştirdi. Birbirinden güzel etkinliklerle dolu şölene büyük ilgi gösteren  çocuklarımız, Ümraniye Santral Etkinlik Alanı’nı doldurdular. Şölende doyasıya eğlenen çocuklarımız, gösterileri ilgiyle izlerken, Ümraniye Belediyesi tarafından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Mehter’den Karagöz’e çocuklarımız için eğlenceli anlar 

Ümraniye Belediyesi, bu yıl da sünnet ettirdiği 1.215 çocuğumuz için Ümraniye Santral Etkinlik Alanı’nda büyük bir ‘Sünnet Şöleni’ gerçekleştirerek çocuklarımızın ömür boyunca unutamayacağı  güzel bir gün yaşanmasına  vesile oldular.

Sünnet şöleni önce Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından sahne alan Ümraniye Belediyesi Mehter Takımı ise seslendirdikleri birbirinden güzel Mehter Marşları ile büyük beğeni toplarken, yalnızca çocuklardan değil, ailelerinden de yoğun ilgi gördüler. 

Daha sonra İbiş tiyatro oyunu sergilendi. Ardından Goncagül ilahi grubu sahne aldı ve sevilen ilahileri seslendirdiler. Daha sonra  Goncagül ekibi tekrardan sahne alarak  Hacivat, Karagöz oyununu sergiledi ve  çocuklarımıza eğlenceli anlar yaşattılar. 

Çocuklarımıza patlamış mısır ve pamuk şekeri  ikram edilirken; belediyenin kurduğu stantlarda günün hatırası olarak  çocuklarımıza kol saati hediye edildi

Ümraniye Santral Etkinlik Alanında dört ayrı noktaya kurulan stantlardan hediyelerini alan çocuklarımızın sevinçleri yüzlerinden okunurken, iki ayrı noktaya kurulan stantlarda çocuklarımıza patlamış mısır ve pamuk şekeri ikram edildi. Programın sonunda Ümraniye Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklara, Belediyenin kurduğu stantlarda bugünün hatırası olarak kol saati hediye edildi.
 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam