reklam
reklam

KALAMIŞ’IN TADINI JIGGER ROOF BAR’DA ÇIKARIN

Eklenme Tarihi: 24 Temmuz 2018, Salı - 12:00   Okunma Sayısı: 144618

Anadolu Yakası’nın en prestijli oteli Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in teras katında hizmet veren Jigger Roof Bar, yaz gecelerine renk katıyor. Eşsiz Kalamış manzarasına sahip Jigger Roof Bar, leziz menüsü ilemisafirlerine keyifli saatler geçirmeye davet ediyor.

 

Wyndham Grand Kalamış’ın teras katında bulunan Jigger Roof Bar, keyfine doyum olmaz manzarası eşliğinde egzotik yaz kokteylleri ile Anadolu Yakası’nın eğlence hayatına bambaşka bir renk katıyor. Şık bir ambiyansa sahip Jigger Roof Bar’da keyifli happy hour partileri ile günün stresini atarken, ödüllü şef Mehmet Yalçınkaya’nın mutfağından çıkan leziz yemeklerin tadına varabilirsiniz. Günün her saati ayrı bir tada sahip olan mekanda, kendinizi güney sahillerinin eğlenceli ortamında hissedeceksiniz.

 

GÜNEŞİN BATIŞINI İZLEMENİN KEYFİNİ SÜRÜN

Ödüllü Şef Mehmet Yalçınkaya’nın Jigger Roof Bar’a özel olarak hazırladığı leziz menüsüne, Kalamış koyuna karşı yudumlayabileceğimiz kokteyller eşlik edecek. Ege salatası, limonlu piliç, cassata sicilliana, eski kaşarlı köfte, özel burgerler ve pizzalar, Akdeniz mezeleri Jigger Roof Bar’da deneyimleyebileceğiniz eşsiz lezzetler arasında yer alıyor. Menünün keyfini Lounge müzik eşliğinde çıkarıp, gün batımını izlerken sevdiklerinizle keyifli dakikalar yaşayabileceksiniz.

Kaynak: BÜLTEN
Editör: Haber Bülten

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam