reklam
reklam

İstanbul’un Amatörlerdeki Köklü Temsilcilerinden Pazariçi Köprülüspor Yeni Sezondaki Hedeflerini Açıkladı

Eklenme Tarihi: 20 Temmuz 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 147231

İstanbul Amatör Spor Dünyasının en köklü ve en sağlam kulüplerinden birisi de Gaziosmanpaşa ilçesinin tarihi ve köklü  Pazariçi mahallesinde bulunan  Pazariçi Köprülüspor. Yeni sezon öncesinde öncelikli hedeflerinin mahalle çevresindeki ve kulüp bünyesindeki çocuklara spor yaptırmak olduğunu belirten Pazariçi Köprülüspor yönetim Kurulu, yayınladıkları basın açıklaması ile çalışmalarına ve programlarına ilişkin  detaylı bir bilgilendirme yaptı.
Pazariçi Köprülü Spor Kulübü’nün basın sözcüleri Cem Gürkan ve Çelebi Deryahan adlarına yayınlanan yazılı  basın açıklamasında ise şu cümleler yer aldı. 
“2018-2019 Futbol Sezonunda kulübümüz  alt yapıya ağırlık verecektir. İç içe girmiş mahallelerde yaşayan çocuklarımıza öncelikle spor yaptırmak istiyoruz. Yetenekli olan çocuklarımızı da Türk Futboluna katmayı planlıyoruz. Bölgemizde özellikle uyuşturucu ve alkole karşı futbolun bir kalkan olduğunu düşünüyoruz. Evde bilgisayar bağımlısı olan gençlerimizi futbol ile sosyal hayata katmayı planlıyoruz.
Yeni oluşan yönetimimizde bu konu ile ilgili üç tane “Alt Yapıdan Sorumlu Başkan Yardımcımız”  görevlendirildi. A Takım ve Altyapı ile ilgili konusunda deneyimli bir Spor Komisyonu kuruldu. Bu konu ile ilgili Hasan Saka , Hüseyin Çorapçı , Abbas Vardarlı , Bayram Aladağ ,Kemal  Keleş , Kemal Gönülkırmaz ,  Murat Şen ve Melih Leblebici arkadaşlarımız ciddi mesai harcıyorlar.
Buradan öncelikle Anne ve Babalara seslenmek istiyoruz ; lütfen çocuklarımıza sahip çıkılması anlamında çocuklarınızı evlerinize en yakın olan TFF’na bağlı Spor Kulüplerine götürün ve spor yapmaları için çaba harcayın. Çocuklarınızın mümkünse idmanlarında ve müsabakalarında yanlarında olun.
Spor Kulüpleri ile Okul Yönetimlerinin birlikte hareket ederek gençleri daha fazla spor yapmaya yönlendireceğini düşünmekteyiz. Bu anlamda tüm okul Yönetimlerine çağırımız ;lütfen öğrenci kardeşlerimizi  ticari amaçlı sözüm ona Spor Kulüplerine değil de;  TFF’na bağlı Amatör Küme takımlarına yönlendiriniz.
Geçmişte top oynamış günümüzde köşesine çekilmiş değerli  futbol adamlarının, evlerinde zamanını tüketerek geçirmesi kesinlikle futbol adına üzüntü vermektedir. Bu değerlerin mutlaka Spor Kulüplerinde gençlerle deneyimlerini , bilgi ve birikimlerini paylaşmaları gerekir diye düşünüyoruz. Bu değerlerin yerleri  futbol kulüpleri ve statlar olduğunu düşünmekteyiz.
Mahallelerde bulunan Esnaf arkadaşlarımızın mutlaka Spor kulüpleri ile iç içe olması gerektiğine inanıyoruz. Gelirleri nispetinde Spor Kulüplerine maddi manevi destek vermeleri gerektiğine inanıyoruz. Bu anlamda yeni yönetim kurulumuzda 11 Esnaf arkadaşımıza yer verdik.
Futbolun birlik ve beraberlik ruhu tavan yaptığında çok daha güzel olduğuna inanıyoruz bu anlamda herkesi futbol çatısı altında ” Birlik ve Beraberliğe “ davet ediyoruz.
Tüm Spor Severleri kulübümüze katabilmek anlamında bu sezon Lig TV’de zarar etme pahasına çok cüzi bir bedelle kulübümüzde maçları izlemeye davet ediyoruz. Tabii ki; dev ekranda.
A takımımız ile hedefimiz bu yıl ve bundan sonraki yıllarda tamamen “Amatör Ruh “ ile mücadele edecektir.   Futboldan gelecek bekleyen gençler ile yola devam etmek istiyoruz. Tabii ki; gençleri yönlendirecek 4-5 abi  ile kadromuzu oluşturmayı düşünüyoruz. Özellikle Profesyonel kulüplerin alt yapılarında yetişmiş , Profesyonel olamamış gençleri takımımızda top oynamaya davet ediyoruz.
Bölgemizin  en büyük sorunu idman ve müsabakalarımızı oynayacağımız stat ve sahaların olmaması.  Bu konuda da;  inanıyoruz ki belediyemiz en kısa bir zaman içerisinde çözecektir diye düşünüyoruz. Çözüm oluncaya kadar da sahası olan kulüplerimizin bizlere destek vereceğine yürekten inanıyoruz.
Şimdi birlik olma zamanı diye düşünüyor ve Yediden Yetmişe herkesi futbol dünyasına davet ediyoruz. “Haydi Gençler Şimdi Futbol Zamanıdır” . Kaplarımız sizlere sonuna kadar açık olup Anne ve Babanızın elinden tutup onları da aramıza kazandırın.”

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam