reklam
reklam

İlkiz Giyim’den Kadınlarımız İçin Örnek Proje

Eklenme Tarihi: 20 Temmuz 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 195722

Kadın giyiminin önde gelen firmalarından olan ve  Maltepe’deki mağzasıyla Anadolu Yakasının da en büyük mağazalarından birisine sahip olan  İlkiz Giyim, Maltepe Belediyesi ile çok anlamlı bir çalışmaya imzasını atıyor. İlkiz Giyim’in  Maltepe Belediyesiyle  birlikte yürüttüğü kurumsal sosyal sorumluluk çalışması kapsamında Maltepe Kadın Sığınma Evine 750 takım kadın kıyafeti Maltepe Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğüne geçtiğimiz günlerde teslim edildi.
Söz konusu malzemeler teslim edildikten  kısa bir sonra ise  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç adına Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Battal da  İlkiz Giyim’in  Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ziya Cantaş’a bir  teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Şener Öncel, Hâki Derin  ile  mağzadaki çalışanlar da hazır bulundular.
İlkiz Giyim’in  Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ziya Cantaş “Yıllardır kadın giyiminde hizmet verdiğimizden midir bilinmez bu işi yapmaya karar verdik. Sığınma Ev’lerine barınmış olan kadınlarımız için ne gerekiyorsa İlkiz Giyim olarak yapmaya hazırız.”
Baskı altındaki kadının dünyasına bir umut ışığı olmak üzere yola çıktıklarını ve Maltepe  ilk durak olduğu bu projeyi kısa sürede tüm Anadolu yakasına yaymak istediklerini söyledi. 
Cantaş, projeye  İlkiz Giyimin tüm mağazalarındaki  çalışanların da; aktif destek verdiğini belirterek sözlerini şu şekilde  tamamladı: “Yıllardır kadın giyiminde hizmet verdiğimizden midir bilinmez. Sığınma Ev’lerine barınmış olan kadınlarımız için ne gerekiyorsa İlkiz giyim olarak yapmaya hazırız. Bugün Maltepe, yarın  da bir bakmışız tüm Anadolu yakasında bu çalışmayı yapmak istiyoruz. Tam ;40 yıldır tamamen kadınlarımız için ticari anlamda çalışarak, kadınlarımızın sayesinde bugünlere geldik, bundan sonra da bize verilen değeri bu ve benzeri sosyal sorumluluk projelerinde en ön sırayı alarak yine kadına vereceğiz. “ 
Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Battal “Değişik ders ve seminerlerle kültür sanata katkıda bulunmaya çalışan Belediyemiz zaman içerisinde çocuk, genç ve kadınlara yönelik sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. Bu anlamlı çalışma da ; toplumsal fayda sağlayacak”
Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Battal da  şirketlerin başarılarının yalnızca ticari kriterlerle değil, topluma ne oranda katkı sağladıklarıyla da ölçüldüğünü ifade ederek, bu sürecin Maltepe’ye  sağladığı toplumsal faydanın katlanarak büyüdüğünü belirtti.
“Değişik ders ve seminerlerle kültür sanata katkıda bulunmaya çalışan Belediyemiz zaman içerisinde çocuk, genç ve kadınlara yönelik sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor. “ diyen ve  amaçlarının sığınma evindeki kadınları yardıma muhtaç konumdan çıkarmak ve onların potansiyellerini yakalamalarına yardımcı olmak  olduğunu ifade eden Battal, Maltepe İlkiz Giyim ve Maltepe Belediyesinin ‘kadınlar için el ele’ sloganıyla yola çıktıkları bu kampanyanın da önemli bir toplumsal fayda sağlayacağına büyük bir inanç duyduğunu söyledi. 
Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Battal  konuşmasının son bölümde ise “İnanıyorum ki bu işbirliği sonucunda sığınma evinde kalan kadınları yardıma muhtaç konumdan çıkarmak, potansiyellerini harekete geçirmek, ekonomik özgürlüklerini sağlamak gibi birçok güzel amacı gerçekleştirmiş olacağız.” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ORÇUN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam