reklam
reklam

“Kitap Dostu Hastane” ile okuyan hastaneler hayata geçiyor

Eklenme Tarihi: 4 Temmuz 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 148857

İSTANBUL

Kitap okumak ve okunmasına teşvik etmek en güzel davranışlardan bir tanesidir. Bu amaçla çeşitli kütüphaneler kurulmuş, duraklara ve hatta parklara okunması için kitaplar yerleştirilmiştir. Bu sayede kitaplar her zaman yanı başımızda yer almıştır. Şimdi böyle duyarlı bir projeden bahsedeceğim sizlere..... 

Medicana Kadıköy Hastanesi’nin Lions Kulüpleri iş birliğiyle hayata geçirdiği kütüphane hastanenin, Medikal Onkoloji tedavisi gören hasta katında hayata geçirildi. Medicana Kadıköy Hastanesi Genel Müdürü Dr. Gürsoy Yıldırım, Genel Müdür Yrd. Özlem Bilgili ve Uluslararası Lions Anadolu Yakası Yönetim Çevresi’nin katılımıyla, 25 Haziran Pazartesi itibarıyla  ziyaretçilerin kullanımına açıldı.

Hasta ve hasta yakınlarına, hastanede kaldıkları süre boyunca zihinsel bir rahatlama alanı sağlayan kütüphane, sadece hasta ve yakınlarıyla sınırlı  değil elbette, aynı zamanda hastane personelinin de hizmetinde olacak.

“Kitap Dostu Kütüphane Projesi” nin amacı ise  hastanelerde tedavi gören hasta veya hasta yakınlarının tedavi sürecini kitap okuyarak, bilgilenerek değerlendirmesi.

Lions Kulübü Başkanı Handan Tuna “Burada bir yenisini daha eklemekten çok büyük mutluluk duyuyor, diğer hastanelere de örnek olmasını diliyoruz.”

Açılış töreninde konuşma yapan Lions Kulübü Başkanı Handan Tuna “Kitap Dostu Hastane” projesi kapsamında bir hastanenin daha aralarına katılmış olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi. 

 “Hastanelerin beden ve ruh sağlını iyileştirirken maneviyata, kültüre, eğitime de katkı sağlayabildikleri bir ortama dönüşmesini sağlayan ve önemli bir açığın giderilmesini sağlayan projemiz ilk olarak 4 hastane 1 sağlık merkezinde uygulamaya konulmuştu.  Lions Kulüpleri olarak bugün burada bir yenisini daha eklemekten çok büyük mutluluk duyuyor, diğer hastanelere de örnek olmasını diliyoruz. “

“Kitap Dostu Kütüphane Projesi” ile hasta ve hasta yakınlarının bu zorlu süreçte biraz olsun rahatlamalarına olanak sağlayan Medicana Kadıköy Hastanesi ve Lions Kulüplerine teşekkürlerimi borç bilir, çalışmalarının devamını dilerim. 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam