reklam
reklam

Sevimli Emojiler ikinci bölümüyle beyazperdeye geliyor

Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2018, Cuma - 09:00   Okunma Sayısı: 142578

Birinci bölümünü çok sevdiğimiz ve her yaştan insanı toplayan Sevimli Emojiler gördüğü yoğun ilginin ardından iki sene sonra ikinci ve en son  bölümüyle beyazperdede gösterilmeye bu günden itibaren  başlayacak. 

Serinin bu ikinci bölümünde de yine Günahkâr Fidolord tarafından restore edilen Mydoom virüsü bir kez daha talihsizliklerinin başlangıcında ve yeni çılgın olaylar kapıda.

Sırf bu yüzden olsa gerek ; uzaylılar  daKraliçeyi yeniden yapılandırmak amacıyla Fringe’i ortadan kaldırmaya karar veriyorlar. Bunun için de; ellerinde iki dikenli misyon ile Binbaşı Swanson’un yardımına ihtiyaç duyarlar. Ne yazık ki bu işlem, sistemin birçok yeniden başlatılma sorunu nedeniyle eksik kalınca,  daha sonra  soruşturmayı yürüten Moji ve Brainpot savaşı tetikliyor . Haliyle de artık  internetin varlığı tehlikede.

Alexander Romanetz’in yönettiği animasyon film Sevimli Emojiler 2 her yaştan insana hitap ediyor. Anlayacağınız sinemalarda Sevimli Emojiler fırtınası bir kere daha esecek.

Filmin Künyesi 

Gösterim Tarihi: 29 Haziran 2018

Türkiye’deki Dağıtımı: Özen Film

Süre: 80 dakika

Yapım: Rusya - 2018

Müzik: Kolobanga

Senarist: Viacheslav Marchenko

Animatör: INK-Bruno Zarka

Yönetmen: Alexander Romanetz

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ORÇUN YILMAZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam