reklam
reklam

Kartal Zanbark Parkı yenilenmiş haliyle vatandaşın hizmetine sunuldu

Eklenme Tarihi: 28 Haziran 2018, Perşembe - 10:00   Okunma Sayısı: 151326

Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli bu çalışmalar kapsamında Petroliş Mahallesi Zambak Sokak’ta bulunan Zambak Parkı’nda yenileme çalışmaları başlattı. Bu işlem kısa bir sürede sonuçlandı ve park da Zambak Sokak’ta ikamet eden vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Kartal Zanbark Parkı şu şekilde düzenlendi.

*Önce; yenileme çalışmaları kapsamında; parkın içerisinde bulunan fazlalık çalı, bitki grubu vs kaldırılarak alanın görüşü açıldı.

* Parkın üst katına çocuk oyun alanı yapıldı ve parkın yeşil alanları ile sert zemini doğal malzemeler ile yenilenmiş oldu. 

*Park içerisinde bulunan merdivenin teknik özellikleri de,  parkın girişleri  de  yaşlı ve  engelli vatandaşların kullanabileceği şekilde  düzenlendi. Böylece de  yaşlı ve  engelli vatandaşlar da Kartal Zanbark Parkı’ından daha fazla yararlanabilecekler.

*Yine; parkın üst tarafına yürüyüş parkuru eklenerek, yürüyüş alanları oluşturuldu.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam