reklam
reklam

2018 Dünya Kupası’na Katılan Takımların ve Ünlü Yıldızların Formaları İstinyePark’ta...

Eklenme Tarihi: 25 Haziran 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 142786

İSTANBUL

İstanbul’un en gözde mekânlarından biri olarak yerli ve yabancı ziyaretçilerin en çok tercih ettiği lokasyonların başında gelen İstinyePark, Rusya’da gerçekleştirilen Dünya Kupası’na katılan takımların formalarını ziyaretçileri ile buluşturuyor.

2018 Dünya Kupası (FIFA World Cup 2018), Rusya’nın ev sahipliğinde 14 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasında düzenleniyor. Lüks alışverişin gözde merkezi İstinyePark, şampiyonada yer alan 32 takımın giydikleri orijinal formaları sergiliyor. 

Ayrıca, futbol dünyasına adını altın harflerle yazdırmış birçok futbolcunun giydiği formalar da, serginin önemli bir parçası olarak yerini alıyor.

Portekiz Milli Takımı’nın 2018 Dünya Kupası kadrosunda yer alan Beşiktaş’lı yıldız futbolcu Ricardo Quaresma’nın yanı sıra İngiltere Milli Takımı’nın efsane kaptanlarından John Terry, İspanyol golcü Fernando Torres ve Kara Boğa lakaplı Nijerya’nın efsane futbolcularından Daniel Amokachi’nin milli takımlarında görev aldıkları dönemlerde giydikleri formalar serginin en özel parçalarını oluşturuyor.

2018 Dünya Kupası’nın estirdiği futbol coşkusunu yakından hissetmek isteyen herkes, 15 Temmuz’a kadar açık kalacak sergi için İstinyePark’ı ziyaret edebilir.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam