reklam
reklam

İstanbul’da Tech Drone League heyecanı pilotları yarıştırdı

Eklenme Tarihi: 22 Haziran 2018, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 142675

İlk kez  2017 yılında 280.000 seyirci ile gerçekleşen ve toplamda  16 etkinliğin düzenlendiği Tech Drone League 2018’e 16-17 Haziran’da Forum İstanbul’da gerçekleşen yarışlarla girdi. 2016 yılında kurulan Tech Drone League ve TDL Drone Sporları Kulübü’nün Türkiye Hava Sporları Federasyonu onayı ile organize ettiği 4 etaptan oluşan TDL Drone yarışları liginin ilk etabıydı aynı zamanda bu yarış. 

Kurulduğundan bu yana ilklere imza atan TDL, 2018 in birinci etap yarışında drone pilotlarını ilk kez 200.000 kişilik izleyicinin karşısına çıkarmış oldu . 2 gün süren yarışlara ek olarak Tech Drone League, tüm izleyicilere zengin, interaktif, teknolojik içerikler de hazırladı. Maker standları, giyilebilir VR deneyimi, drone deneyimleme alanları, kişisel taşıma araçları, RC araçlar, DJ ler, dans gösterileri, sahne şovları, e spor turnuvaları, drone simülatörleri ve pek çok sürprizi ile misafirlere keyif dolu anlar yaşatırken teknolojinin hayatlarımızda, belki bizler fark etmesek de ne kadar yakın değişimler getirdiğini gösterdi.

TDL etap yarışının yanı sıra sahne performanslarının da birlikteliği ile bayram coşkusunu pilotlar ve misafirler birlikte yaşadılar.

Tech Drone League’in ikinci etabı ise önümüzdeki haftalarda gerçekleşecek.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam