reklam
reklam

Vefaspor’da Musaoğlu Dönemi

Eklenme Tarihi: 1 Haziran 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 199847

İstanbul'un köklü takımlarından olan  Vefaspor'un önceki gün  gerçekleşen genel kurula tek liste ile gidilirken, kongreye katılan 120 üyenin tamamının oyunu alan Salih Musaoğlu yeni başkan seçildi.

Mesut Gülbaran'ın yeni dönemde yönetim kurulunda görev almayacağını açıklamasının ardından olağanüstü kongre kararı alan Vefaspor'da üyeler bir kez daha Vefa Lisesi Kongre Salonu'nda bir araya geldi. 120 üyenin katılımı ile gerçekleşen Genel Kurul'a İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Daha sonra Divan Başkanlığına Lütfullah Şakar seçilirken Divan Kurulu ise Namık Kemal Durademir ve Erkan Işıkyıldız'dan oluştu.

Vefaspor’da yeni sezon tahmini bütçesi 1.200.000 TL 

Geçtiğimiz sezon İstanbul şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig’e yükselme başarısı gösteren Vefaspor'da yeni sezonda hedef 3. Lig olarak belirlenirken tahmini bütçe de 1.200.000 TL  olarak açıklandı. 

Vefaspor’un olağanüstü kongresinde seçilen  yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; 

Salih Musaoğlu, Emre Sütçüoğlu, Yılmaz Örk, Cahit Erkal, Av. Murat Şekerli, Yasin Yalçınkaya. Ömer Toksoy, Faruk Yalçın, Olcay Işıkyıldız, Süleyman Yeken, Mehmet Leventoğlu, Av. Gürkan Kesner, Prof. Kıvanç Ulusoy, Murat Güzel ve Melih Kalaycı

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ARİF HAKVERDİ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam