reklam
reklam

Öğrencilerden Kudüs için özel sergi

Eklenme Tarihi: 29 Mayıs 2018, Salı - 09:00   Okunma Sayısı: 123717

Tarih boyunca kadim uygarlıklara ev sahibi olan üç semavi dinde de  için özel bir yeri olan Kudüs’te ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması ve bu duruma karşı çıkan Filistinlilerin İsrail askerleri tarafından katledilmesi yüreklerimizi yaktı. Bizler de Filistin halkına buradan taziyelerimizi iletiyoruz.  

İşte böyle bir dönemde Küçükyalı Rezzan Has Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “Kudüs’ü Anlamak ve Anlatmak”  konulu bir  sergi düzenlendi.

Öğrencilerin yıl boyunca yaptığı Kudüs konulu çalışmalardan oluşan serginin açılışını Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan, Maltepe MHP İlçe Başkanı Mesut Kamburoğlu ve okul müdürü Özlem Tekin yaptılar .

Açılışta Maltepe Kaymakamı Maltepe Kaymakamı  Meftun Dallı, sergide sergilenen eserleri inceleyerek eserleri yapan öğrencilerden bilgiler aldı.  Kaymakam Dallı, sergiyi gezdikten sonra bir sınıfta Kudüs ile ilgili öğrencilerle sohbet etti. Kaymakam Dallı, öğrencilere de  Kudüs’ün tarihini anlatarak, geçmişi iyi öğrenmeleri ve geleceğe ona göre hazırlanmalarını söyledi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam