reklam
reklam

İYİ Parti Maltepe İlçe Örgütü İftarda Buluştu

Eklenme Tarihi: 27 Mayıs 2018, Pazar - 22:00   Okunma Sayısı: 207211

İYİ Parti Maltepe İlçe Örgütü, İlçe Yönetim Kurulu, İYİ Parti İl Yöneticileri , Mahalle Başkanları ,Gençlik ve Kadın Kolları ile Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Ekşioğlu ve Gültekin Karataş, CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan, Demokrat Parti  Maltepe İlçe Başkanı Murat Barutçu, Saadet Partisi  ve DSP Maltepe İlçe  Yönetimleri , Sivil Toplum Kuruluşlarının Kanaat Önderleri, Mahalle Muhtarları  ve Yerel Gazetecilerin katıldığı bir iftar programı düzenlendi. Programa ilgi oldukça yoğundu.

Küçükyalı Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi’nde düzenlen iftar programında  tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi de yoğun ilgi gördü .

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Adnan Okul “  İYİ Parti sadece siyasette değil sosyal ve toplumsal yaşamda da bir iyilik hareketidir.”

Programda konuşan  İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Adnan Okul, İYİ Parti’nin aynı zamanda sosyal ve toplumsal  bir iyilik hareketi olduğunu ve önümüzdeki seçimlerde partilerine halkın  yoğun bir şekilde destek vereceğini söyledi. Okul her gün dolup taşan teşkilatın ve halkın yoğun ilgisinin bunun bir  göstergesi  olduğunu  belitti.  Ramazan ayının mübarek olmasını dileyen İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Adnan Okul tüm katılanlara teşekkür etti ve “Türkiye İYİ Olacak” diyerek sözlerini tamamladı.  

CHP Maltepe İlçe Başkanı Engin Özkan ise  programda yaptığı konuşmasında  İYİ Parti’nin de yer aldığı Millet İttifakının  parlamenter demokrasiye sahip çıkacağını ve  Millet İttifakının  amacının parlamenter sisteme en kısa sürede geri dönülmesinin temel amaçlarının olduğunu söyledi. Özkan  İYİ Parti Maltepe İlçe Örgütüne de iftar programından ötürü teşekkür etti.

Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş da İYİ Parti Maltepe İlçe Örgütüne de iftar programından ötürü teşekkür ederek konuşmasına başladı ve  belediye olarak her siyasal partiye eşit olmalarına karşın  CHP,İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan Millet İttifakına daha çok yakın durduklarını belitti. Karataş; tüm katılımcılara hayırlı ramazanlar diledi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam