reklam
reklam

Mövenpick Hotel Istanbul’da canlı fasıl eşliğinde iftar ziyafeti

Eklenme Tarihi: 14 Mayıs 2018, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 167739

İSTANBUL

Mövenpick Hotel Istanbul, 16 Mayıs - 14 Haziran 2018 tarihleri arasında, Türk ve Osmanlı mutfaklarından eşsiz lezzetlerin canlı fasıl müziği eşliğinde sunulduğu görkemli iftar büfesiyle geleneksel Ramazan sofralarının keyfini yaşatıyor. 

Başaşçı Giovanni Terracciano ve ekibi tarafından hazırlanan, her gün farklı lezzetlere ev sahipliği yapan iftar büfesinde; Ramazan şerbeti, çeşit çeşit iftariyelikler, Ramazan pideleri, zeytinyağlılar, yöresel çorbalar, ızgara ve kebap çeşitleri, mantı, döner ve 11 Ayın Sultanı’na layık lezzetlerin yanı sıra  güllaç, ayva tatlısı, lokma, tulumba tatlısı, ekmek kadayıfı ve fırın sütlaç gibi tatlılar yer alıyor. 

İftar büfesi kişi başı KDV dahil 145 TL olarak belirlenmiş. 

Geleneksel iftar davetleri

Mövenpick Hotel Istanbul, çalışanları, iş arkadaşları ve misafirlerini muhteşem bir iftar davetinde ağırlamak isteyenler için de geleneksel lezzetlerle bezenmiş iftar set menü ve açık büfe seçenekleri hazırladı. 10 kişiden 400 kişiye kadar düzenleyeceğiniz iftar davetleri için 0212 319 29 29’dan Ziyafet Ofisi’ni arayabilirsiniz.

www.movenpick.com/istanbul 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR SAKARYA

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam