reklam
reklam

İstanbul Şehir Üniversitesi 23 Nisan'ı Uçan Halı Masal Şenliği'yle Kutladı

Eklenme Tarihi: 25 Nisan 2018, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 171108

İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencilerinin hikaye anlatıcılığı aracılığıyla sosyal projeler yapmak üzere kurduğu Seyyar Masalcılar’ın Uçan Halı Sakinleri topluluğu, 23 Nisan’a özel masal şenliği düzenledi. Dragos Kampüsü’nde gerçekleşen Uçan Halı Masal Şenliği’ne katılan çocuklar, masalların büyülü dünyasıyla çevrili bir gün geçirdi. Çocukların kendi masallarını anlatma fırsatı da bulduğu etkinliğin sonunda katılımcılara "Uçan Halı Sakini" belgesi verildi.

İstanbul Şehir Üniversitesi öğrencilerinin, kültürümüzde var olan masal anlatıcılığının devamlılığını sağlamak amacıyla oluşturduğu Seyyar Masalcılar, şehir hayatı içerisinde sıkışıp kalmış çocuklar kadar yetişkinlerin de hikayelere ve masallara ihtiyacı olduğu gerçeğinden hareketle, yaratıcı projeler geliştiriyor.

Kaynak: BÜLTEN
Editör: Haber Bülten

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam