reklam
reklam

2018 Yılı İstanbul Üniversitelerarası 1. Lig Futbol Müsabakalarında İstanbul’un Şampiyonu Aydın Üniversitesi

Eklenme Tarihi: 10 Nisan 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 179277

İSTANBUL

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu  tarafından düzenlenen 2018 Yılı 1. Lig İstanbul İli  Futbol müsabakalarında Aydın Üniversitesi şampiyonluk ipini göğüsledi ve bir kere daha şampiyon oldu. 

Aydın Üniversitesi bu tarihi başarıyı, 2 Nisan Pazartesi günü Namık Sevik Stadı'nda oynanan final müsabakasında Haliç Üniversitesi karşısında aldığı galibiyetle elde etti. Maçı Abdulkadir Düzgün, Ulaş Şahin, Mehmet Batuhan Ağır hakem üçlüsü yönetirken, taraflaralar yoğun ilgi gösterdi.

Aydın Üniversitesi namağlup şampiyon 

Grup maçlarında ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken Aydın Üniversitesi  namağlup geldiği final müsabakasında bu  unvanını koruyarak sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. Müsabaka sonunda adını bir kez daha İstanbul Şampiyonu olarak yazdırmayı başaran Aydın Üniversitesi'nin kupaya uzanmasını sağlayan gollerin her ikisi de M. Ali Can'dan geldi.

Aydın Üniversitesi'nin Teknik Direktörü Metin Uzun; “Şimdi sıra Türkiye Şampiyonası'nda ve buradan da şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Bizim hedefimiz Avrupa Şampiyonluğu."  

Türkiye Üniversiteler Arası Futbol 1. liginde namağlup şampiyon olmayı başaran Aydın Üniversitesi'nin tecrübeli Teknik Direktörü Metin Uzun  ise çok önemli oyunculardan oluşan bir kadroya sahip olduklarını belirtirken hedeflerinin Avrupa Şampiyonu olmak olduğunu açıkladı.  Uzun "Grup müsabakalarında çok önemli futbolculardan oluşan takımlar ile mücadele ettik. Buradan tüm maçlarımızı kazanarak çıktık. Kaliteli bir takıma sahibiz. Grup maçları sonunda yakaladığımız yenilmezlik unvanını İstanbul şampiyonu olarak koruduk. Şimdi sıra Türkiye Şampiyonası'nda ve buradan da şampiyon olarak dönmek istiyoruz. Bizim hedefimiz Avrupa Şampiyonluğu." dedi.

Türkiye Şampiyonası'nda İstanbul'u Aydın, Haliç ve Beykoz Üniversiteleri temsil edecek 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu  tarafından düzenlenecek olan ve Karaman’da gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası'nda  ise, İstanbul'u Aydın Üniversitesi'nin dışında Haliç Üniversitesi ve Beykoz Üniversitesi temsil edecekler. Her üç üniversiteye de gazetemiz olarak başarılar diliyoruz. 

 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam