reklam
reklam

Kariyer Hukuk Derneği Ankara’da Şube Açıyor

Eklenme Tarihi: 8 Nisan 2018, Pazar - 13:00   Okunma Sayısı: 149094

2015 Ağustos ayında “Bugünü Geliştirmek, Yarını Değiştirmek “ ilkesiyle yola çıkan ve akademik etkinliklerle hukuk fakültesi öğrencilerini bir araya getiren bir öğrenci derneği olan Kariyer  Hukuk Derneği gördüğü yoğun ilgi üzerine Başkent Ankara’da şube açma kararı aldı. Bu çerçevede; Ankara şubesi bu dönem itibariyle açılış işlemlerine başlayacak. Ankara'da dernek için çalışacak ekibin oluşması ve çalışma arkadaşlarının sağlaması için dernek sosyal medya hesabından bir ilanda bulundu.

Ankara'da  Kariyer  Hukuk Derneği  için çalışacak ekip arkadaşlarını aramakta olan dernek ; bu kapsamda üç şartını da ilan etti. 

Kariyer  Hukuk Derneği Ankara şubesinde çalışmak isteyenlerin; Ankara'da halihazırda sınıf fark etmeksizin Hukuk Fakültesinde okumaları, derneğe katma değer katabilecek, yenilikçi ve girişimci kişiliğe sahip olmaları ve Ankara'da hukuk ağı (Netvork’ü) geniş ve mezun olduktan sonra da orada çalışmayı hedeflemeleri  dernekçe belirlenen üç şart olarak duyuruldu.

Ekibe yapılan başvurular değerlendirdikten sonra mülakatlalar yapılacak ve  Kariyer  Hukuk Derneği Ankara şubesi faaliyete geçecek .

Kariyer Hukuk Derneği Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Ebrar Efkan Bilgiç “ Ankara’daki Üyelerimizin Talepleri Bu Kararı Almamızda Etkin Rol Oynadı “

Kariyer  Hukuk Derneği’nin Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Ebrar Efkan Bilgiç ise gazetemize derneğin Ankara şubesini açması hakkında bilgi verdi. Üyelerden gelen yoğun taleplerin bu kararı almalarında etkin rol oynadığını belirten Bilgiç  şunları söyledi.

“2015 yılı Ağustos ayında kurduğumuz Kariyer Hukuk Derneği güçlü yapılanması ve dinamik çalışma ekibi olan ve bağımsız ve siyasetten uzak yapısıyla pek çok derneğe örnek oldu. Hatta bizimle çalışan bazı çalışma arkadaşlarımız da, Kariyer Hukuk Derneği’nin yapısını örnek alarak başka dernekler kurdu.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  Ankara için “ Sevgili milletimizin bütün bir düşmanlık dünyasına karşı, sonu zaferle başardığı Bağımsızlık Mücadelesi tarihinde Ankara ismi, en saygın bir yeri koruyacaktır” sözü bugün de geçerliğini koruyan bir sözdür. Başkentimizdeki  Hukuk Fakültelerinde öğrenim gören ;Kariyer Hukuk Derneği üyelerinin yoğun caba ve istekleri sonrasında gelişen bir sürecin sonucunda; Kariyer  Hukuk Derneği Ankara Şubesini faaliyete geçirme kararı aldı. Bu şubemizin de tıpkı İstanbul’daki şubemiz gibi derneğimizin faaliyetlerine uygun devam edeceğine inancım tam. Diğer illerde de gelen talepler doğrultusunda şubeler kurmak istiyoruz. Bizi takip etmeye devam edin.”

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ZAFER YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam