reklam
reklam

Anjelıka Akbar oğlu Timur’la sahneye çıktı

Eklenme Tarihi: 26 Mart 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 189588

İSTANBUL

Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ‘’Bebekler Sağlıklı Yaşasın’’  konserinde müzik ziyafeti sunan sanatçı, konserin ilk yarısında batı klasik müziği eserlerini seslendirdi. Konserin ikinci bölümüne geçmeden, 10 yaşındaki oğlu Timur’u sahneye davet eden Akbar, seyircilere bir sürpriz yapacaklarını söyledi.  Sanatçı, küçük yaşlardan itibaren birçok müzik türü ile büyüyen ve son olarak elektro gitarla kendisini deneyen oğlu Timur’u sahneye; “Timur’un ne çalacağını ben de bilmiyorum. Sadece önce benim başlayacağıma karar verdik . Tamamen doğaçlama olacak” diyerek davet etti. Akbar oğluyla birlikte gelenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Konserin ikinci bölümünde kendi beste ve uyarlamalarını seslendiren Akbar büyük beğeni topladı. Sanatçıya ve oğluna konser sonunda plaket ve çiçek takdim edildi.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam