reklam
reklam

Eğlenceli valiz American Tourister’ın yeni yüzü Crıstıano ronaldo

Eklenme Tarihi: 19 Mart 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 153193

İSTANBUL

Yolculukları eğlenceli hale getiren, tasarımlarıyla dünya çapında ilgi gören American Tourister’dan sahaların en sevilen ve en popüler futbol yıldızı Cristiano Ronaldo atağı 
Seyahati bir yaşam biçimi olarak benimseyenlerin yolculuklarını kusursuz kılarak, dünyada seyahat trendlerine yön veren, seyahat ile modayı birleştiren American Tourister, 80 yılı aşkın süredir eğlenceli ve maceracı ruhu ile dünyayı keşfetmek isteyen genç, hevesli gezginlere en ideal valiz koleksiyonlarını sunuyor.
Portekizli ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo’nun seyahat tutkusu, American Tourister’ın renkleriyle göz kamaştıran, sağlamlığı ile güven veren “Soundbox”’ın enerjik dünyasıyla buluşuyor.
Seyahatlerinizi kolaylaştıracak tasarımlarıyla yolculukları konfora dönüştüren American Tourister ve dünyaca ünlü futbol yıldızı Cristiano Ronaldo’nun seyahat tutkusu şimdi Soundbox için bir araya geldi. Renkleri, incelikli detayları ve tasarımlarıyla beğeni toplayan American Tourister’ın sevilen valiz koleksiyonu Soundbox, ünlü futbolcu gibi darbelere dayanıklı bir DNA’ya ve oldukça enerjik bir ruha sahip. 
Futboldaki üstün yetenekleri dışında seyahat ve keşif tutkusuyla da tanınan ünlü yıldız Cristiano Rolando’nun marka yüzü olduğu American Tourister Soundbox koleksiyonu hafif, pratik, fonksiyonel valizler sunuyor. 
American Tourister ve Cristiano Ronaldo “Bring Back More” diyerek tüm seyahat severlere daha fazla anı, daha fazla macera, daha fazla hikaye, daha fazla keşifle eve dönüş çağrısı yapıyor. Sık sık seyahat eden ve tam bir seyahat tutkunu olarak tanınan ünlü futbol yıldızı hayattaki en büyük motivasyonlarından birinin bol anılar ve maceralar biriktirdiği seyahatler olduğunu vurguluyor. Bu noktadan yola çıkılarak oluşturulan “Bring Back More” mottosu Soundbox’un bir kabin valizi ile de ne kadar çok anı biriktirilebileceğine dair seyahat severlere ilham veriyor. 
American Tourister, Cristiano Ronaldo’nun tanıttığı renkli ve dayanaklı Soundbox valizleriyle evine daha fazla anıyla ve macerayla dönmek isteyen tüm seyahat severleri Samsonite ve Trunk&Co mağazalarında bekliyor. 
 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam