reklam
reklam

Anne Sevgisiyle Mehmetçiğimiz İçin Boyunluk Ördüler

Eklenme Tarihi: 9 Mart 2018, Cuma - 10:00   Okunma Sayısı: 148299

İSTANBUL

ÇKD Maltepe Şube Başkanı Sibel Karaoğlu ise  yaptığı basın açıklamasında, destek olanlara teşekkürlerini iletti. Grup önce yağan yoğun yağmura karşın; Maltepe Meydanına gelerek;  şehitlerimiz için yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşından sonra bir araya gelerek, bir basın açıklamasında bulunuldu .

ÇKD Maltepe Şube Başkanı Sibel Karaoğlu Mehmetçiğimize hitaben yazılan bir mektubu okudu 

ÇKD Maltepe Şube Başkanı Sibel Karaoğlu basın açıklamasında  Zeytin Dalı Harekâtında her iki bölgenin de komutanlarına ve Mehmetçiklere hitaben yazılan  bir mektup okudu. 

‘’ Sayın Komutanım, Sevgili Mehmetçikler, Kimimizin oğlu, kardeşi ,eşi, yeğeni, kuzenisiniz belki. Adlarınız çok farklı biliyoruz. Ama biz size MEHMETÇİK diyoruz.

Biz de anneyiz, kız kardeşiz, teyzeyiz halayız…

Bizim de isimlerimiz önemli değil, Hepimiz Kurtuluş Savaşı’ndaki Şerife Bacılarız, Kara Fatmalarız, Halime Çavuşlarız…

Türk Milleti Kurtuluş savaşında yedi düvele karşı savaştı. Şimdi de siz Komutanlarımız, Mehmetçiklerimiz, evlatlarımız, Amerika ve İsrail’le onların silahlandırdığı ve himaye ettiği, ülkemizi bölmeye çalışan terör örgütlerinin tümüne karşı sınırda ve sınır ötesinde savaşıyorsunuz. Bizler çoluğumuzla çocuğumuzla sıcak yataklarımızda yatabilelim diye siz orada vatanımız için Şehit oluyorsunuz, Gazi oluyorsunuz.

Hepinize minnettarız. Sizlerle gurur duyuyoruz. İstiyoruz ki ayağınıza taş değmesin, bir an önce ailelerinize, yuvalarınıza kavuşun. Sizleri çok seviyoruz, vatan savaşında başarılar diliyoruz.

Cumhuriyet Kadınları olarak ihtiyacınız olduğunda biz de cephede veya cephe gerisinde görev almaya hazırız.” 

Karaoğlu basın açıklamasında  gönüllülere  ve destek olanlara teşekkürlerini iletti ve Cumhuriyet Kadınları olarak  ülkeleri için çalışan Mehmetçiklere  ihtiyacınız olduğunda biz de cephede veya cephe gerisinde görev almaya hazır olduklarını vurguladı. 

Basın açıklamasında ise  şu cümlelere yer verildi.

“1 ay önce başlattığımız ‘Anne Sevgisiyle Mehmetçik için Boyunluk Örüyoruz’ kampanyamızı bugün sonlandırarak toplanan 1750 adet boyunluğun bir bölümünü Afrin Zeytindalı harekatında Vatan Savaşı veren  Mehmetçiklerimize ulaştırılmak üzere Kilis’e, bir bölümünü de yine vatani görevini yapmakta olan Hakkari-Yüksekova’daki Mehmetçiklerimize gönderilmiştir.” 

Basın açıklamasının ardından ise , “Cumhuriyet Kadını Görev Başında, Kadınlar Vatan Savunmasında”  sloganları atıldı.

Ardından hep birlikte taşınan koliler Maltepe Postanesi’nden bölgelere gönderildi . 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam