reklam
reklam

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odasında Yunus Erdel 3.Kez Başkanlığa Seçildi

Eklenme Tarihi: 20 Şubat 2018, Salı - 10:00   Okunma Sayısı: 280275

İSTANBUL

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odasının  hali hazırdaki mevcut başkanı Yunus Erdel’in yanı sıra,  Maltepe Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Derneği Başkanı Nevzat Eren ve AK Parti Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Cevdet Olgun da adaylıklarını açıklamışlardı. Tam bir buçuk aya yakın süren propaganda  ve tanıtım dönemi  de bitti ve 13 Şubat Salı günü  Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Olağan Genel Kurul toplantısını siz değerli okurlarımız için takip etmiş olduk. 

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Olağan Genel Kuruluna İlgi Yoğundu 

Maltepe’nin nezih ve en prestijli  mekanlarından olan  Kardelen Salonunda gerçekleşen genel kurul toplantısında oda üyesi 1088 üye yeni yönetimi belirlemek için sandık başına gitti. 

Genel Kurula  AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Maltepe İlçe Başkanı  Engin Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanı Selver Sönmez ile  Yönetim Kurulu Üyeleri ve önceki başkan Hatice Yazıcıoğlu, CHP Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Demir ,  MHP Maltepe İlçeyi temsilen Yönetim Kurulu Üyeleri , Maltepespor Kulübü  Başkanı Cahit Durhan, Maltepespor Kulübü  Başkan Yardımcıları Erdi Akşen,Atilla Çaycı, Mirza Tek, Fikret Yüzügüler,  MASİAD Genel Başkanı ve Maltepespor Kulübü Genel Sekreteri  Cem Karatepe, Yönetim Kurulu üyeleri Yusuf Polat, Mehmet Mikdat Erol, Gülsuyuspor ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK) Başkanı Bayram Behram Kaçar,  MASK Danışma Kurulu Üyesi ve İstanbul Harb-İş Spor Kulübü Eski Başkanı Soycan Erdoğdu, MÖSK Başkanı Selami Yeşilyurt, Maltepe Mahalle Muhtarları, yerel basın ve çok sayıda Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyesi esnaflar katıldılar. 

Üç aday secim konuşması yapmadı

Divanın oluşturulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, akabinde İstiklal Marşı’nın bir ağızdan seslendirilmesiyle başlayan genel kurul toplantısında Faaliyet ve Denetim Kurulu raporlarının okunup, ibra edildiği genel kurulda, Genel Kurul’un seçim bölümü öncesinde ise üç aday da herhangi bir konuşma yapmadılar. 

Secimde, Maltepe İlçe Seçim Kurulu Müdürü Ekrem Dündar’ın talimatıyla görevlendirilen 6 kişilik ekibin nezaretinde 2 ayrı sandıkta oy kullanıldı. Oy kullanma işlemi saat 17.00’ye kadar sürdü.

Delegeler Erdel’le yola devam dediler

Sandıkların açılmasıyla yapılan sayımda; Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası üyesi 1088 esnaf ve sanatkâr oy kullandı. Tam 12 oyun geçersiz sayıldığı oy sayımında adaylardan AK Parti Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı Cevdet Olgun 328 oy, Maltepe Beşçeşmeler Esnaf Kültür Sanat Derneği Başkanı olan Nevzat Eren 339 oy alırken, Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odasının Başkanı da olan Yunus Erdel ise  409 oy alarak bir kez daha başkanlığa seçildi.  

Seçimlerden sonra ise  Nevzat Eren,Cevdet Olgun ve  yeniden başkan seçilen Yunus Erdel birbirlerine sarılarak birlik ve beraberlik mesajları verdi. Anlayacağınız seçimlerde asıl kazanan  dostluk oldu. 

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel  “Bu seçimin kazananı, kaybedeni yoktur. Dostluk kazanmıştır, mücadelemiz ilk günkü aynı heyecanla devam ediyor.” 

Secim sonrası bir teşekkür konuşması yapan Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel   de sakin ve hoş bir ortamda gerçekleşen secimin ardından secimin soncunda Maltepe’nin kazandığını söyledi ve şunları belirtti.

“Herkese çok teşekkür ediyorum, hepimiz için hayırlısı olsun. Bu seçimin kazananı, kaybedeni yoktur. Dostluk kazanmıştır, mücadelemiz ilk günkü aynı heyecanla devam ediyor

Bundan sonrada heyecanımızı kesmeyeceğiz. Üyelerimizin bize verdiği sorumluluğun farkındayız. Ben ve ekibim Maltepe için, esnafımıza hizmet için ve üyelerimizin yanında olmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız, Kazasız belasız seçimi tamamladık. 

İnşallah 2018 yılı da esnaf için iyi olur, Ben sizler olmazsanız bir hiçim.  Sizler beni sevdiniz. Oy veren , vermeyen bütün esnafa teşekkür ederim. Biz reklam için çalışmadık. Oy vermeyen esnafa da gideceğiz,  çayını içeceğiz,  gönlünü alacağız. Yeni ekibimle çalışacağız. Allah razı olsun desteklerinizle seçimi kazandık. Bundan sonra da emanetçi değiliz; sevabıyla günahıyla biz mücadele vereceğiz. Demek ki iyi yoldaymışız bizi desteklediniz çok teşekkür ediyorum”

Olağan Genel Kurul’un tamamlanmasının ardından Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı  Yunus Erdel ise  tebrikleri kabul etti. 

Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yunus Erdel’in  listesinde şu isimler yer aldılar 

Asil Liste: Ünal Osmanoğlu, Ferhat Ertirli, Nurettin Alçınkaya,Şeref Namlı,Memet Kaya, Südiye Alkış, Umut Ergin,Murat Kahraman, Abdullah Şeref, Fatih Baydaroğlu

Yedek Liste; Engin Tüzün, Selvi Kızılboğa, Fuat Girgin ,Harun Çiftçi, Engin Has, Yusuf Bildik, Yaşar Çelik, Enver Kızılaslan,Hasan Hüseyin Alp, Hüseyin Talih, Mahmut Doğan

Denetleme Kurulu Asil Liste:  Haşim Taş, Muhammet Demir, Ömer Bardakçı 

Denetleme Kurulu Yedek Liste: Barış Kavak,Ali Bekmezci,Turgut Onay 

Biz de Maltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına tekrardan seçilen Yunus Erdel’i tebrik ediyor; esnafımıza kazançlı ve bereketli günler diliyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam