reklam
reklam

“Kitap Aşkına’’ Orhangazi Şehir Parkı’nda Okurlarını Bekliyor

Eklenme Tarihi: 14 Şubat 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 186504

İSTANBUL

Maltepe Sahil Alanı Orhangazi Şehir Parkı,  özelikle de minik, çocuk ve genç kitap okurları bir araya getirecek olan, anlamlı bir etkinliğe 12-25 Şubat tarihleri arasında  ev sahipliği yapacak. 1 milyon kitabın öğrencilerle buluşturulacağı bu anlamlı etkinlik, 12 Şubat 2018 tarihinde Maltepe Orhangazi Şehir Parkı Etkinlik alanında saat 11.00’de yapılan olan açılışla başladı.

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitimevi Organizasyon işbirliğiyle 12-25 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte, 100 bin çeşit ve 1 milyon kitabın olacağı ifade edilirken, 100 bin öğrencinin etkinliğe katılımları sağlanması ve yaklaşık 500 bin kişinin ziyaretinin hedeflendiği edindiğimiz bilgiler arasında. 

Açılış öncesi Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı ve beraberindekiler, etkinlik alanını gezerek yapılan çalışmaları yakından takip ettiler.

Eğitimevi Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ali  Ortadeveci “Tüm Maltepelileri ve kitap severleri etkinlik alanına bekliyoruz” 

Açılış için tüm hazırlıkların eksiksiz yerine getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Eğitimevi Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ali  Ortadeveci ise; ‘Etkinlik ile  223 seçkin yayınevini ve sanat, spor, siyaset, iş dünyası, edebiyatçı ve gazetecilik  alanlarında uzman, topluma örnek olan, 100 ünlü yüz, 100 imza ve söyleşi, 30 okulumuza koridor kitaplığı, 27 tiyatro gösterisi, 15 aile eğitim semineri  100 bin öğrenci, veliler ve Maltepe halkıyla buluşturacağız. Tüm Maltepelileri ve kitap severleri etkinlik alanına bekliyoruz’ dedi.

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı “Kitap Aşkına katılımcıların okumaya ve hayata dair fikirlerinde yeni ufuklar açmaya çalışacağımız bir etkinlik olacak.” 

Etkinlik alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Maltepe Kaymakamı  Meftun Dallı  ise etkinlik hakkında şunları söyledi ;  ’Öğrenci, öğretmen, velilerimiz ve bölgemiz insanlarını kitap, yazar, tiyatro, konferans ve seminerlerle buluşturacağımız proje ile  okumayı bir kültür haline dönüştürmeyi, yarınımızın ve geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın, gençlerimizin ve ailelerinin iyi eğitilmesini, onların milli ve manevi değerlerine bağlı birer birey olmalarını amaçlıyoruz. Katılımcıların okumaya ve hayata dair fikirlerinde yeni ufuklar açmaya çalışacağımız Maltepe Kitap Günleri dolayısıyla öğrenci ulaşımlarını sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne, etkinlik planlamasında İlçede öğrenim gören tüm öğrencilerimizin katılımlarını planlayan, sevk ve idaresini sağlayan Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik Kaptan'a ve organizasyonun tüm ayaklarını planlayan ve uygulayan  Eğitimevi Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ali  Ortadeveci'ye teşekkür ediyorum’ 

“Kitap Aşkına İstanbul Maltepe” günleri kapsamında 12-25 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan ve 1 milyon kitabın öğrencilerle buluşturulacağı Maltepe Kitap Etkinliği Maltepe Sahil Alanı Orhangazi Şehir Parkında kitap severleri bekliyor.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam