reklam
reklam

Maltepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne Serkan Sağbili Getirildi.

Eklenme Tarihi: 12 Şubat 2018, Pazartesi - 11:00   Okunma Sayısı: 304788

İSTANBUL

Maltepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne   Maltepe’li de olan  eski mili futbolcu ve Fenerbahce Paf takımında da görev alan Serkan Sağbili atandı. Atamadan sonra  Sağbili için hayırlı olsun ziyaretlerine başlandı .Bu ziyaretleri yapanlar arasında AK Parti İlçe Başkanı Av. Ümit Çoban ve yönetimi  de bulunurken, Sağbili’nin göreve yeni başladığı öğrenildi.

Sağbili uzun süredir sporun içinde olan bir isim 

1972 Samsun doğumlu olan Serkan Sağbili, babasının memuriyeti sebebiyle ilk öğretimini Bursa’da, orta öğretimini İzmir’de,  lise eğitimini ise  İstanbul’da yaptı. Futbola Tekelspor alt yapısında başlayan Serkan Sağbili İdealtepespor kulübünde ve 1989-93 yıllarında da Fenerbahçe Spor Kulübü Paf takımında oynadı. Üniversite eğitimini kamu yönetimi bölümünü bitirerek tamamlayan  Serkan Sağbili askerliğinde de İzmir Denizgücü spor kulübünde futbol takımında futbolcu olarak yaptı ve futboldan hiç kopmadı.

25 yıllık devlet memuriyeti de bulunan Serkan Sağbili Tekelspor’da spor koordinatörlüğü,7 yıl da  Güreş ve Basketbol yöneticiliği görevlerinde bulundu ve en son  Maltepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Maltepe Gençlik Merkezine Şeflik  görevi de üslendi.  Bizde Maltepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne   atanan Serkan Sağbili’ye başarı dileklerimizi iletiyoruz. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam