reklam
reklam

Fenerbahçe Maltepe Şubesi Faaliyete Başladı

Eklenme Tarihi: 30 Ocak 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 145820

İSTANBUL

Bayram Behram Kaçar, Erdi Akşen ve Selçuk Tatlıtürk’ün kurucu üyeleri  olarak faaliyete geçirilecek olan Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Maltepe şubesinin çok yakında resmen  açılacağı öğrenildi. Gülsuyuspor ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı olan Bayram Behram Kaçar, Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin geçici başkanı sıfatıyla evraklarını İstanbul İli Dernekler Müdürlüğü'ne teslim etti. Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Maltepe Şubesi, Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde faaliyet gösterecek.

Bayram Behram Kaçar’dan Gazetemize Özel Açıklama 

Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Maltepe şubesinin açılmasıyla ilgili . Gülsuyuspor ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı olan Bayram Behram Kaçar gazetemize özel bir açıklama yaptı.  

Bayram Behram Kaçar uzun süren cabalarının bir sonucu olarak Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Maltepe Şubesi’nin kurulduğunu söylerken, şubenin Maltepeli sporseverlere hizmet vereceğini ,Gülsuyupor,Esenkentspor,Gülensu,Girne Gençlik ,İstanbul Harb-İş Spor gibi Gülsuyu ve civarı bölgesindeki çocuk ve genç nüfusu spora kazandırmak için caba sergileyeceklerini ifade etti.  Kaçar ;  Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Maltepe Şubesi’nin sporseverlere de yeni bir imkan doğuracağını, böyle bir işte oldukları içinde kendilerinin ve çalışma arkadaşlarının  çok heyecanlı olduklarını belirtti. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam