reklam
reklam

Karahan Özer’in yeni albümü “Gizli Kalsın” piyasaya çıktı

Eklenme Tarihi: 28 Ocak 2018, Pazar - 14:00   Okunma Sayısı: 175691

İki yıl önce 2016 yılında “Bırak yürekte kalsın” isimli albümüyle hayranlarıyla buluşan  38 yaşındaki sanatçı  tam iki yıl aradan sonra yeni albümüyle   müzik severlere, hayranlarına bu kez “Gizli Kalsın” diyerek yepyeni şarkılarıyla karşımıza çıkıyor.

Özer , 15 senedir profesyonel olarak  müziğin içinde

Profesyonel olarak  on beş yıldır müzikle  uğraşan ve çeşitli müzik merkezlerinde yaklaşık beş yıl müzik eğitimi alan; Karahan Özer 2005 yılında ilk albümü “Yalan mı? / Dağ Çiçeğim “ ile müzikseverlerle buluşmuştu.  Çeşitli  televizyon kanallarında klipleri dönen sanatçı 2009 yılında ise bu kez “Hani Çok sevmiştin”  isimli albümüyle sevenleriyle buluştu.

Maltepe’nin ülke çapında tanınan isimlerinden

Maltepe ‘de Zümrütevler mahallesinde oturan, bu nedenle de ilçede de çok popüler birisi ve  aslen de Sivaslı  olan Özer bu albümün ardından  ise 2016 yılında da “ Bırak Yürekte Kalsın “ isimli albümünü çıkardı.

Gizli Kalsın albümü yepyeni 7 parçadan oluşuyor

Karahan Özer’ in sesi ve okuduğu eserler müzik piyasasında büyük ilgi görmesi üzerine albüm yapmaya fazla ara vermedi ve 2018 yılının ilk haftalarında da “Gizli Kalsın” adını verdiği içinde 7 yeni parçanın bulunduğu  albümünü hazırladı.

İlk klip Yar Diyemem’e                       

Yakın tarihlerde” Yar Diyemem “ şarkısına klip çekimleri yapılacak olan albümün mart ayında televizyon kanallarında döneceği öğrenildi. Karahan Özer’in son albümü  Gizli Kalsın için çekilen özel klipler de  Kral Tv, Flaşh Tv, Yaşam Tv, Gala Tv, Ekin TV başta olmak üzere bir çok televizyon kanalında dönecek.

Özer  türkü bar, oteller, restaurantlarda  sahne alıyor ve  konserlere katılıyor.

Editör: CEVDET ÇETİN

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam