reklam
reklam

Mevlüt Uysal, Üsküdar'a ziyarette bulundu

Eklenme Tarihi: 26 Ocak 2018, Cuma - 13:00   Okunma Sayısı: 128552

 

AK Parti İlçe Teşkilatına gelen Uysal'ı, Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı Mahalle başkanları karşıladı.
Ziyarette güncel siyaset konularının yanı sıra, Üsküdar ilçesinin sorunları ele alındı. 
Üsküdarlıların yerel problemlerinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ilgi alanına giren bölümleri hakkında Uysal'a bir sunum yapılırken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal notlar aldı.

Üsküdar'ın tarihi öneminin büyük olduğunu ve İstanbul'un gözbebeği olduğunu belirten Mevlüt Uysal, Üsküdar'da yapılan çalışmaların ve yatırımların 2018 yılında artarak devam edeceğini vurguladı.
15 Temmuz'da Üsküdar halkının ve teşkilatlarının darbeye karşı duruşunun ve büyük mücadelesinin  tarihe not düştüğünü ifade eden Uysal, Üsküdar İlçe Başkanlığını tebrik etti. 
Hoş sohbetin sonunda Hızır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'a bir hediye takdim etti.

 

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam