reklam
reklam

MİLLİLER MACARİSTAN SINAVINDA

Eklenme Tarihi: 19 Ocak 2018, Cuma - 11:00   Okunma Sayısı: 147310

İSTANBUL

Masa Tenisi A Milli takımı sporcuları ITTF Dünya serisi ilk ayağı olan Macaristan Açık Turnuvasında mücadele edecekler.

A Erkek ve A Bayan Milli takım sporcularımız ITTF Seamaster World Tur'un ilk ayağı olan Macaristan Açık Turnuvasında mücadele edecekler. 18-21 Ocak 2018 tarihleri arasında Budapeşte'de yapılacak olan Turnuvada ülkemizi Antrenör Onur Germiyanoğlu yönetiminde; Talha Yiğenler, İbrahim Gündüz, Sibel Altınkaya ve Melek Hu temsil edecek.

Tek Erkeklerde Talha Yiğenler, 10.grupta Avusturyalı Fegerl ve Kanadalı Medjugorac, İbrahim Gündüz, 42.grupta Brezilyalı Eric Jouti ve İtalyan Amato ile, Tek Bayanlarda, Melek Hu, 22.grupta Hintli Sahasrabudhe ve Sloven Strazar, Sibel Altınkaya 41.grupta Hırvat Jeger ve İngilz Korda ile mücadele edecek. 
Çift Erkeklerde İbrahim Gündüz/Talha Yiğenler çifti, eleme turunda Suudi Arabistanlı Al Khadrawvi/Bu Shulaybi ikilisiyle, Çift Bayanlarda, Melek Hu/Sibel Altınkaya ise Tayvanlı Lee I Chen/Tsai Yu Chin çiftiyle karşılaşacak.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam