reklam
reklam

2017 Prestij Ödül Töreni Prestijli İsimleri Buluşturdu

Eklenme Tarihi: 16 Ocak 2018, Salı - 11:00   Okunma Sayısı: 219896

İSTANBUL

Seçkin davetliler eşliğinde gerçekleşen gecede Maltepe’nin yükselmesine katkıda bulunmuş iş adamlarının ödül aldığı gecede 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bölgede görev yapan gazetecilere de ödülleri Murat Barış tarafından takdim edildi.

Bu arada  ödül alanlardan olan  Tarık Mengüç ve Maltepe İlçe Eğitim Müdürü Faik Kaptan da gazetemize yayın yaşamında başarılar diledi, gazetemiz çalışanlarına ve emeği geçenlere  ve imtiyaz  sahibimiz Ayşe Serpil Yıldız’a teşekkürlerini ileterek , gazetemizle de birer fotoğraf çekti. 

Prestij Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Barış “Bugüne kadar gazetecilik mesleğinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.” 

2017 Prestij Ödülleri Gecesi’nin açılış konuşmasını yapan Prestij Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Barış  ise şunları söyledi. “ Sevgili konuklar, Değerli misafirler, 2010 yılında ilk kâğıdını mürekkeple ıslattığımız o günden bugüne okurlarımızla birlikte acısıyla, tatlısıyla, dolu dolu zamanı birlikte geçirdik.

Bugün burada olmamızın üç nedeni var. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması, Prestij Gazetesi’nin 7.kuruluş yıldönümü olması ve 2017 Prestij Ödülleri’nin sahiplerini bulacak olmasıdır.

Siz saygıdeğer; Siyasetçilerimizi, bürokratlarımızı, sponsorlarımızı, iş adamlarımızı, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizi, muhtarlarımızı ve gazetecilerimizi bir arada görmekten onur ve gurur duyuyoruz. Hepiniz; hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

Düzenlediğimiz bu gecenin en önemli ve anlamlı konularından birisi aramızda; küskünler, dargınlar ve kırgınlar olabilir. Amacımız kırgınlıkların, dargınlıkların ve küskünlüklerin sona ermesi için sevgi, saygı ve hoşgörüyle birbirimizi kucaklamalı, iletişim yollarını sonuna kadar açmalı, birbirimizi dinlemiş olmak için değil, sorunları anlamak ve çözüm yolları sunmak dinlemeliyiz. Hayatın içinde; küskünlük, kırgınlık, dargınlık olduğu gibi barışmakta var. Önemli olan bu gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır.

Saygıdeğer davetliler, Gece-gündüz demeden, yağmur, çamur demeden, kar, kış demeden, güneşin alnında yayın yaptıkları bölgelerinin; sesi, gözü, kulağı olan değerli basın emekçilerinin ne zorluklarla çalıştıkları malumunuzdur.

Gazeteci dostlarımızın, zorluklar içerisinde yaptıkları bu hizmetler hiçbir bedelle ödenemez. Bugüne kadar gazetecilik mesleğinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Ve bu vesile ile tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım” 

Ödül töreninde dikkat çeken konuşmalar 

Ödül alan kişiler kısa konuşmalar yaparken en dikkat çeken konuşmalardan birisi de  Maltepe’de sevilen, sayılan  ve bir dönem de Malteepspor’un başkanlığını yürütmüş ünlü iş adamı Nuri Erkoç’tan geldi. Erkoç Murat Barış’ın soyadı gibi barış dolu bir yüreğe sahip olduğunu belirterek; “ Yıllardır beraber çalıştığım gazeteci arkadaşlarımı çok iyi tanırım. Hepsi mesleklerini yürekleri ile yapan emekçi gazetecilerdir. Kendilerinin günlerini kutluyorum. Murat kardeşime de bu muhteşem geceyi hazırladığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Fatihin Nesli Derneği Başkanı Bülent Gürpınar derneklerinin  adı gibi “Fatihin Nesli” yetiştirmeye çalıştıklarını ve haberleri sebebiyle Murat Barış’a ve yerel gazetecilere teşekkürlerini iletirken 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. 

Kastamonulular Dernek Başkanı Süfyan Helvacıoğlu da tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı ve Kastamonu’nun 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti ilan edildiğini açıklarken, herkesi Kastamonu’ya davet etti. 

Maltepespor’un unutulmaz kaptanı ve iş adamı Ercan Konak,  ödülünü hapisteki gazetecilere ithaf ederken, Maltepe Giresunlular Derneği Başkanı ve Maltepe  Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erdi Akşen ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK) Başkanı  Bayram Behram Kaçar da Prestij Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Barış ‘a ve yerel gazetecilere övgü dolu sözcükler kullanıp, teşekkürlerini ilettiler. 

 

2017 Prestij Ödülü alan isimler; 

Maltepe Belediye Başkanı Ali KILIÇ Adına Başkan Yardımcısı Ömer Ekşioğlu,

Maltepe Milli Eğitim Müdürü Faik KAPTAN, 

Erkoç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri ERKOÇ, 

Jeofizik Mühendisi Kadem EKŞİ, 

Aksev Başkanı Bahattin BUĞDAY,

Mask Başkanı  Bayram Behram KAÇAR, 

Cem Vakfı Başkan Yardımcısı Hüseyin KOCA, 

Avukat Hakan YALÇIN, 

Çolakoğlu Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şeref ÇOLAK,

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mehmet KARADENİZ,

Maltepespor ve Masiad Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Eren ÖDEN, 

Zümrütevlerspor Başkanı Zafer YILDIRIM,

Siyasetçi-İşadamı Yusuf KOÇHAN, 

Rizeliler Dernek Başkanı Menderes MOLLAİBRAHİMOĞLU,

 Trabzonlular Dernek Başkanı Kamil KARABAK,

 Giresunlular Dernek Başkanı Erdi AKŞEN, 

Kastamonulular Dernek Başkanı Süfyan HELVACIOĞLU, 

Maltepespor Futbol Şube Sorumlusu ve İşadamı Hasan ZENGİN,

 İşadamı Arif TEVETOĞLU,

 MASİAD Başkanı Cem KARATEPE,

Maltespor’un Efsane takım kaptanı ve işadamı Ercan KONAK, 

Fatihin Nesli Derneği Başkanı Bülent GÜRPINAR 

Dünya Ticaretler Birliği Başkanı Mirze ŞİMŞEK.

Sanatçılar Coşkun SABAH ve Tarık MENGÜÇ     

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle plaket alan gazeteciler 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle gazetecilere günün anlam ve önemine binayen; Haberde İmza Gazetesi Sevgi Yazıcı ÖZDEMİR, Yeni Maltepe Gazetesi Kadir KÜÇÜKAY, Boğaziçi Haber Gazetesi Hayati KARACA, Songün Gazetesi Necmettin SEZEN, Katılımcı Maltepe Gazetesi Melek KÖSELERDEN, İstanbul Sonhavadis Gazetesi Selahattin ŞİMŞEK, Çağdaş Marmara Gazetesi Fevzi IŞIK, Sesimiz Gazetesi Aykut ÜNKER, Haberde İmza Gazetesi Asuman YAZICI, İlçem Gazetesi Aytekin YAŞAR, Sonsayfa Haber Portalı Baki ÖZIŞIK, Ataşehir Gündem Gazetesi Himmet KAYA, Hakimiyet Gazetesi Hasan DEMİR, Katılımcı Maltepe Gazetesi Tayfun KÖSELERDEN, Hakimiyet Gazetesi Hasan DEMİR, Mavi Tuzla Gazetesi Mükremin ÖZKAYA, Kent 34 Gazetesi Vural DAĞTEKİN, Yerel Hayat Gazetesi Kubilay ÖZTÜRK, SON-AN Gazetesi Adına İsmet AKKOÇ , Parantez Gazetesi Hasan AĞCAN, Son Haber Gazetesi Halil TOPAL, Gerçek Bakış Gazetesi Sedat SAVAŞ, Kent Haber Gazetesi Halil GÜLER, Radyo Programcısı Uğur GENCER ve Haberde İmza Gazetesi Uğurlu ÖZDEMİR plaket aldılar

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam