reklam
reklam

‘JABBAR’ ÖZEL PERFORMANSI İLE ANY İSTANBUL’DA!

Eklenme Tarihi: 15 Ocak 2018, Pazartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 144147

İSTANBUL

Arnavutköy’de lezzetli yemek, kokteyl ve iyi müziği corner pub anlayışıyla aynı çatı altında birleştiren Any İstanbul, #walktoBLACK etkinlikleri kapsamında

17 Ocak Çarşamba akşamı saat 21:30’da Jabbar’ın  sevilen yorumuyla seslendirdiği harika parçalarla ve sonrasında DJ Ekim Baykara ile müziğin nabzını tutmaya devam ediyor.

Modern–klasik mimarisi eşliğinde, sabah kahvaltısıyla güne sıcacık başlangıç yapabileceğiniz, lezzetli yemekleri ve nefis kokteylleriyle akşam yemeklerinize, toplantılarınıza, kutlamalarınıza ve keyifli partilere ev sahipliği yapan Any İstanbul; eğlence tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor.

Türkçe deep house müziğin başarılı temsilcilerinden Jabbar, #walktoBLACK etkinlikleri kapsamında 17 Ocak Çarşamba akşamı saat 21:30’ da bir kez daha Any İstanbul sahnesinde dinleyicisiyle buluşuyor. Jabbar’ın müthiş performansından hemen sonra DJ Ekim Baykara’nın özenle seçtiği müzikler ile eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: ÇAĞNUR HATİPOĞLU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam