reklam
reklam

Fırçamdan Tuvale Yansıyanlar

Eklenme Tarihi: 7 Ocak 2018, Pazar - 14:00   Okunma Sayısı: 161653

Şengün Saatçi Alacaklı uzun yıllar öğretmenlik yapan biri ve sanatla ve resimle de uzun süredir uğraşan , resim sergileriyle ressamlık yönünü de bildiğimiz bir sanatçı.  Şengün Saatçi Alacaklı beşinci sergisi olan “Fırçamdan Tuvale Yansıyanlar” isimli resim sergisini Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde resim ve sanat severlerle paylaşıyor.

Bu son sergisinde  doğayı, insanları, hayvanları, çocukları, doğanın ışıklarını, güzelliklerini anlatmak istediğini belirten Şengün Saatçi Alacaklı sergi hakkında ise şunları söyledi.

” Doğaya baktığımız zaman çok mutlu oluyorum. Keşke bütün insanlar, doğanın güzelliklerini görseler. O zaman sevme duyguları çok daha fazla gelişir. Sevgi yaşamın çekirdeği. İnsan sevgiyle dolu olunca çalışır, geliştirir, güzelleştirir. Sevgi dolu olunca kin, haset, nefret biter. O zaman hayat daha çok insanca yaşamaya değer”

Bu güzel sergiyi görmek istiyorsanız acele edin deriz. Bu gün “Fırçamdan Tuvale Yansıyanlar” isimli resim sergisinin son günü.  Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz. 

Editör: EMİNE KALYON

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam