reklam
reklam

Gülsuyuspor Kulübü Boks Takımından büyük başarı

Eklenme Tarihi: 3 Ocak 2018, Çarşamba - 10:00   Okunma Sayısı: 396084

İSTANBUL

Gülsuyuspor Kulübü Boks Takımı Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda  düzenlenen İstanbul Şampiyonası’nda önemli dereceler elde etti. Buna göre kulübün boks şubesi sporcularından alt miniklerde Yağız Erentürk 41,5 kg 1.nci. Altar Aksoy 59 kg 2.nci olurken, üst miniklerde ise Göksu Yücesu 46 kg 1.nci. Turgay Sevim 68 kg 1.nci. Berkay Aksoy 70 kg 2.nci oldular. 

Maltepe Gülsuyu Spor Kulübü Başkanı Bayram Behram Kaçar’dan tebrik mesajı 

Maltepe Gülsuyu Spor Kulübü Başkanı Bayram Behram Kaçar, spor bünyesindeki kulüplerinin boks takımı olarak kazandıkları başarıyı ise gazetemize  şöyle anlattı. Kaçar, “Sarıyer Kapalı Spor Salonu’nda yapılan İstanbul Şampiyonası’nda Gülsuyu Spor Kulübümüz boks şubesi sporcularından alt miniklerde Yağız Erentürk 41,5 kg 1.nci. Altar Aksoy 59 kg 2.nci oldu. 

Üst miniklerde ise Göksu Yücesu 46 kg 1.nci. Turgay Sevim 68 kg 1.nci. Berkay Aksoy 70 kg 2.nci oldular. 

Şampiyonaya katılan tüm sporcularımızı ve boks şubesi sorumlusu Erol Aksu ile boks hocalarımız Cevat Aladağ ve Ali Musa Mengüş’ü tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Sizler bizlerin ve bölgenizin gururu oldunuz”  diyerek  sporcuları ve kulübün  boks şubesi sorumlusu Erol Aksu ile boks hocaları Cevat Aladağ ve Ali Musa Mengüş’ü tebrik etti. 

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: YUSUF KEMAL YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam