reklam
reklam

Maltepe’de Amatörlere Kaymakamlık ve Belediyeden Büyük Destek

Eklenme Tarihi: 17 Aralık 2017, Pazar - 15:00   Okunma Sayısı: 127955

Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK)  başkanı Bayram Behram Kaçar ve  yönetim kurulu üyeleri  önceki gün Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı’ya ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a  nezaket ziyaretinde bulundular. Bu arada Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği’ne (MASK)  ait  üye kulüplerine de Maltepe Belediyesi yılbaşı öncesi ödeme yaptı.  Ayrıca; İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği üyelerine malzeme dağıttı.

Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği Maltepe Kaymakamı’na Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Maltepe ilçesinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin oluşturduğu Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK), kısa süre önce yeni yönetimini seçmişti.  MASK Başkanı Bayram Behram Kaçar ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Meftun Dallı’ya nezaket ziyaretinde bulundu. MASK’ın yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Kaymakam Dallı,  ilçe spor camiasının kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Maltepe Kaymakamlığı olarak spora gerekli destekleri vereceklerini söyledi. Özelikle gençlerin spora kazandırılması yönünde üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerine dikkat çeken Kaymakam Dallı, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilirse, her sorunun üstesinden gelinebileceğini belirterek, "Biz istiyoruz ki, çocuklarımız hem iyi eğitim alsın hem de sporda da başarılı olsunlar” dedi.

Kaymakam Dallı : Gençlerimiz için elimizden geleni yapacağız

Bağımlılık ile mücadele konusunda spor kulüplerinin önemli olduğunu belirten Kaymakam Dallı ise şunları söyledi;

’İlçemiz genç nüfusun yoğun olarak yaşadığı bir yer. Sizler ile el ele verip, gençlerimizin iyi noktalara gelmesi ve onları spora teşvik etmek için çaba göstermeliyiz. Spor, her türlü bağımlılığa karşı önemli bir etken.  Gençlerin madde bağımlılığından uzak durmasında; aile içi sevgi, sosyal çevre ve spor aktiviteleri doğrudan etkili. Bu nedenle sizlerin yapacağı çalışmalar ile bu gençlerimiz kötü alışkanlıklara hiç bulaşmayacaklar ya da alışkanlıklarından kurtulacaklardır. Bizler Kaymakamlık olarak gençlerin spora kazandırılması yönünde üzerlerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Sizlerden de bu konuda destek olmanızı bekliyorum.’

Maltepe Belediye Başkanı  Kılıç’tan desteğe devam mesajı

MASK Başkanı Bayram Behram Kaçar ve yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’a da nezaket ziyaretinde bulundular. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ise toplanda  “Maltepemiz adına pek çok spor dalında mücadele eden, genç kardeşlerimizin yeteneklerini keşfetmelerine imkan sunan Maltepeli Amatör Spor Kulüplerimizin kıymetli temsilcileriyle bir aradayız” dedi ve ilçenin Amatör Spor Kulüplerine olan desteklerinin tüm hızıyla devam edeceğini söyledi. Bu arada Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği’ne (MASK)  ait  üye kulüplerine de Maltepe Belediyesi yılbaşı öncesi ödeme yaptı.  Bu ödemelerle pek çok kulüp de rahat nefes aldılar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi de Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği üyelerine malzeme dağıtımında bulundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi  artık geleneksel hale gelen  Amatör spor kulüplerine spor malzeme dağıtımını  geçtiğimiz günlerde gerçekleşirdi.

İBB Maltepe Sahil Spor tesislerinde gerçekleştirilen malzeme dağıtımına İBB Meclisi spor Komisyonu Başkanı, Maltepe Belediyesinin Belediye Meclis Üyesi ve AK Parti Maltepe Meclis Grup Başkanvekili  Mehmet Erikçi,  Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği(MASK)   ve Gülsuyuspor Başkanı  Bayram Behram Kaçar ile Maltepe ilçesindeki diğer amatör spor kulüplerinin başkanları  da katıldılar.

Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Birliği (MASK)  Başkanı  Bayram Behram Kaçar amatör spor kulüplerine spor malzemeleri dağıtımını gerçekleştiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti

Kaçar “Maltepe ilçesindeki Amatör Spor Kulüpleri Birliği olarak spora hizmet ediyoruz, bu ulvi görevi gerçekleştirmemizde bizlere maddi manevi destek veren tüm herkese teşekkür ediyorum “ dedi

YİĞİT FIRAT YILDIZ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam