reklam
reklam

Cem Adrian sevenleriyle TSKM’deydi

Eklenme Tarihi: 13 Aralık 2017, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 143018

İSTANBUL

Ünlü şarkıcı Cem Adrian, Maltepe ‘de Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde sahne aldı. İzleyicilerin salona sığmadığı ve üst katında açılmak durumda kaldığı konserde  büyük alkışlarla sahneye çıkan Adrian,sevilen şarkılarını da dinleyicilerine seslendirdi. “Ben Seni Çok Sevdim” “Herkes Gider mi?”  “Nereye Gidiyorsun” gibi eski ve yeni albümlerinden çok sayıda şarkı  da seslendiren Cem Adrian, “Ela Gözlüm” “Sarı Gelin” “Öf Öf” gibi türkülerle de hayranlarını mest etti.

Cem Adrian’dan Maltepe Belediyesi’ne Teşekkür 

Konuşmasında Maltepe Belediyesi’ne ve  Belediye Başkanı  Ali Kılıç’a  da teşekkür eden Cem Adrian ise şunları söyledi ; “Yıllardır konserler veriyoruz. Ancak bugün burada eşine az rastlanır bir durumla karşı karşıyayız. Maltepe Belediyesi’nin böyle kültür-sanat etkinliklerini binlerce insana ücretsiz olarak sunması, sanata, sanatçıya ve halkın sanatla olan bağına önemli bir katkı. Ben hepsine çok teşekkür ediyorum”  

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: FATMA DURU

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam