reklam
reklam

Marka Konferansı gün sayıyor

Eklenme Tarihi: 9 Aralık 2017, Cumartesi - 10:00   Okunma Sayısı: 149707

 

 

Türkiye’nin en büyük ve en çarpıcı fikir platformu MARKA Konferansı, 18 yıldır iş dünyası ve liderlerinin ihtiyaçlarına rehberlik yapmaya devam ediyor. Bu yıl 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşecek olan MARKA 2017, 18 yaş ruh halini ve kendini 18 yaşında hissetme duygusunu MARKA deneyimine taşıyacak. Büyük bir yıldızlar geçidi sunan MARKA 2017’de, iki gün boyunca başarıları ile dünya gündemine damga vurmuş, sanat dünyasının yıldızlarından iş dünyasının liderlerine; dünyaca ünlü psikanalistlerden bilimadamlarına; önemli girişimcilerden akademisyenlere çok özel 62 konuşmacıyı 40’ın üstünde seansta en çarpıcı içerikleriyle ağırlayacak. MARKA Konferansı her yıl olduğu gibi bu yıl da iş dünyasının yakın geleceğini şekillendirecek doğru yol haritalarını sunmaya hazırlanıyor.

Katılımcıları sürprizler bekliyor

Konuların seçimi kadar, seçilen konulara yaklaşım farkı da MARKA Konferansı’nı ayrıştırıyor. Öte yandan, 15 dakikayla sınırlı olan seanslar, konferansın büyük bir dinamizm ve süreklilik içinde geçmesini sağlıyor. MARKA 2017 seansları yine unutulmayacak sürpizlerle dikkat çekecek.

 Dünyaca tanınan sanat önderleri MARKA 2017’de unutulmaz seanslarla ilham verecek. Dünyanın en büyük sanat fuarı Frieze’in kurucusu Matthew SLOTOVER, günümüzde dünyada öne çıkan sanat dinamiklerini ve iş dünyası-sanat ilişkisinin dengelerini anlatacak. SAHA Çağdaş Yaşamı Destekleme Girişimi Yönetim Kurulu Başkanı Füsun ECZACIBAŞI, sanatçı Ali KAZMA ile aynı sahneyi paylaşarak, sanata ve sanatçıya bağımsız bir saha açma yolculuğunu anlatacak, sanatı tüketmenin değil üretmenin önemine dikkat çekecek. Bir diğer uluslararası çağdaş sanatçı, film yönetmeni; Palanga Besi, Sanat ve Mimari Çiftliği Projesi’nin yaratıcısı Kutluğ ATAMAN’ın, “Saç Saça Baş Başa, Türkiye’de Sanatçı Olmak” başlıklı seansı olacak.

 MARKA 2017 dünyaca ünlü moda ve tasarım liderlerini de ağırlayacak. Uzakdoğu’da trendlere yön veren, moda dünyasının büyük divası, Vogue China’nın kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Angelica CHEUNG, dünya ticaretinin en cazip pazarı Çin pazarına girecek lüksmarkalara danışmanlık veren önemli bir isim. MARKA 2017’de, Y Kuşağı’nı Çin’de neyin farklı kıldığını ve bu kuşağa nasıl ulaşılabileceğini anlatacak. MARKA 2017’nin dikkat çeken konuşmacılarından  biri de Chalayan markasının yaratıcısı Hüseyin ÇAĞLAYAN, ünlü tasarım yazarı Emily KING’in moderatörlüğünde; “Genişletilmiş Alanda Moda” başlığıyla  teknoloji ve sihrin nasıl buluştuğunu anlatacak. Moda dünyasının tanınmış liderlerinden, GQ İngiltere Genel Yayın Yönetmeni Dylan JONES ve İngiliz Moda Konseyi İcra Kurulu Başkanı Caroline RUSH, bu yıl da aynı sahneyi paylaşarak izleyiciyi David Bowie’nin eşsiz hayatına dair büyülü bir yolculuğa çıkaracaklar. MARKA 2017’nin önemli konuşmacılarından bir de London Design Museum direktörü Deyan SUDJIC.

MARKA 2017’de Türkiye’den Yıldızlar Geçidi

Tasarım konusunu işleyerek hayata nasıl taşınabileceğine dair kafa yoran  ve bununla ilgili projeler geliştirerek tasarıma yön veren bir dahi olan SUDJIC, MARKA 2017’de teknolojiye uyum sağlayan tasarımları ve geleceği tasarlarken teknolojinin rolünü anlatacak. Konferans bu yıl da sanat ve gösteri dünyasının ünlü isimleriyle unutulmayacak seanslara imza atacak. İzleyiciler, televizyonda dijital atılım ve Türk dizilerindeki dönüşümün sırlarını, ünlü oyuncular Seranay SARIKAYA ve  Ozan GÜVEN’den dinleyecekler.  Şarkılarıyla herkesin hayatında kalıcı izler bırakmaya devam eden büyük popstar, eşsiz müzisyen, besteci, söz yazarı ve prodüktör Kenan DOĞULU, gazeteci Nevşin MENGÜ moderatörlüğünde sohbet ve müzik dolu bir seansla MARKA 2017’ye damgasını vuracak. Türkiye’nin en büyük mizah dehası ünlü komedyen Cem YILMAZ, sinema ile arasındaki tutkulu ilişkiyi ve ortak değerimiz olan Yeşilçam’ın, kendisi için anlamını MARKA 2017’de çok özel bir seansla anlatacak.

 

Editör: Çağnur Hatipoğlu

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam