reklam
reklam

Maltepe Giresunlular Derneğinde Kent Konseyi ile Balık Ziyafeti

Eklenme Tarihi: 6 Aralık 2017, Çarşamba - 11:00   Okunma Sayısı: 182024

İSTANBUL

Maltepe Giresunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdi Akşen ve yönetimi Maltepe Kent Konseyi ile . Dernek üyeleri ve misafirleri dernek binasında bir araya gelerek güncel konularda fikir alışverişinde bulundular. Karşılıklı yapılan sohbetin ardından dernek binasında balık ziyafeti gerçekleştirildi.

Maltepe’nin en önemli ve en faal sivil toplum kuruluşlarından birisi olan, Maltepe Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Maltepe Giresunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin davetine icabet ederek, dostluk pekiştirdiler,

Giresunlular ziyaretten mutlu oldu

Maltepe’nin en önemli mozaiklerinden birisi olan hemşeri dernekleri ve sivil toplum kuruluşları, zaman zaman bir araya gelerek, bu mozaiği genişletiyor. Tıpkı geçtiğimiz günlerde yaşanan Maltepe Kent Konseyi ve Giresun’luların buluşması gibi.

Maltepe’nin en önemli ve en faal sivil toplum kuruluşlarından birisi olan, Maltepe Kent Konseyi başkanı Ozan Demir, ile  Yürütme Kurulu üyeleri Adem Kaya, Eray Aydın,İsmail Dönmez, İsmail Polat, Ziya Ünker. ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş Giresunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği’nin lokalinde Başkan Erdi Akşen ve Maltepe eski belediye başkan yardımcısı İlyas Halilbeyoğlu,eski Görele eski belediye başkan yardımcısı Orhan Odabaş Yönetim kurulu üyeleri Fuat Ergül, Ahmet Şehit, Hakan Öztürk, Yalçın Öztürk, Mustafa Sancak Hüseyin Şahin,eski belediye meclis üyesi Kenan Şahin,Raşit Çakır, Bahri  Topçu, Ertan Resuloğlu, Taner Güleri,Maltepeli sanatçı Hüseyin Ulusoy balık davetine icabet ederek, dostluk pekiştirdiler.

Maltepe Giresunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdi Akşen “ Dernekler sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik yerleridir. İlgilerinden ötürü tüm Kent Konseyi Yürütme kurulu üyelerine ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş’a çok teşekkür ederim.” 

Dernek Başkanı Erdi Akşen yaptığı konuşmada “Dernekler sevgi, saygı, birlik ve kardeşlik yerleridir. Maltepe Giresunlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak programımıza katılan tüm Kent Konseyi Yürütme kurulu üyelerine ve Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş’a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim, “ dedi ve  kendilerini balık ziyafeti  ile ağırlamaktan mutluluk duyduklarının altını çizerek, bu tür buluşmaları önemsediklerini ifade etti.

Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir “Biz güzel insanlara sevgiyi ve saygıyı birlikte bütünleşerek yaşamayı ve yaşatmayı arzuluyoruz.” 

Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir’de  “Yürütme Kurulu üyeleri olarak, bizi davet eden herkesin çağrısına icabet etmeye gayret gösteriyoruz. Bu manada, Kent Konseyi adına Giresunlular Derneğimize, bizi ağırladıkları için teşekkür ediyoruz biz güzel insanlara sevgiyi ve saygıyı birlikte bütünleşerek yaşamayı ve yaşatmayı arzuluyoruz. Siz saygıdeğer üyelere ve gönül dostlarımıza tekrar ,tekrar teşekkür ederiz”  Diye konuştu güzel insanlara sevgiyi ve saygıyı birlikte bütünleşerek yaşamayı ve yaşatmayı arzuladıklarını vurguladı. 

Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş :” Türkiye’nin her bölgesinden Maltepe’ye gelen kardeşlerimizle bir masanın etrafında oturarak aynı hisleri taşıyoruz. Ülkemizi, bayrağımızı seviyoruz, Maltepe’ye hizmet etmek istiyoruz. Bizi bir ve beraber kılan kardeşlik duygusunu kuvvetlendirmeyi amaçlıyoruz ,” 

Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Gültekin Karataş ise  Maltepe’yi ortak akılla yönettiklerini söyleyerek, “Sivil toplum kuruluşlarıyla, hemşehri derneklerimizle, üniversitelerimizle, muhtarlarımızla ilçemizi bir adım daha ileri götürmek için var gücümüzle çalışıyoruz”  dedi ve Türkiye coğrafyasının farklı bölgelerinde yaşamış insanlarının bir araya gelerek oluşturdukları yardımlaşama ve dayanışma derneklerinin sosyal yapıyı güçlendirdiğini söyledi. 

 Karataş, “Türkiye’nin her bölgesinden Maltepe’ye gelen kardeşlerimizle bir masanın etrafında oturarak aynı hisleri taşıyoruz. Ülkemizi, bayrağımızı seviyoruz, Maltepe’ye hizmet etmek istiyoruz. Bizi bir ve beraber kılan kardeşlik duygusunu kuvvetlendirmeyi amaçlıyoruz , Birtakım temel duyguların beslendiği hemşehri dernekleri, çevreye, yardımlaşmaya duyarlı yerel dernekler ile ideolojik kavramlarla hayatını devam ettiren dernekler olduğunu söyleyen Karataş; hemşehri derneklerinin kendi yöresine ait kültürü yaşatmaya dönük aktivitelerde bulunması, toplumu birleştirici rol üstlenmesinin çok değerli görüldüğünü dile getirdi.

 

Kaynak: ÖZEL HABER
Editör: İSMET AKKOÇ

reklam alanı

YORUMUNUZU BIRAKABİLİRSİNİZ

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

MOBİL UYGULAMAMIZ

HABER ARŞİVİ


Yeşim Demir'le Rüya Yorumu


KÖŞE YAZARLARI

reklam
reklam